Κίνδυνος υποβιβασμού για Πανιώνιο… Eυνοείται ο Μπέος;

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Tο γεγονός ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος έχει πολά χρέη και παρουσιάζεται ασυνεπής απέναντι σε πολλους νυν αλλά και πρώην παίχτες του μπορεί να το πληρώσει η ομάδα της Ν. Σμύρνης με υποβιβασμό! Μπέρδεμα με το αν τυχόν υποβιβασμός του Πανιώνίου επηρεάζει την ομάδα που ανεβαίνει Football League (Ολυμπιακός Βόλου) ή αυτή που υποβιβάζεται από την Super League (Απόλλων Αθηνών).

 

Πάντως παίχτες του Ολυμπιακού Βόλου παρά την πικρία τους από την ήττα της ομάδας τους στο προχθεσινό μπαράζ στη Θεσσαλονίκη, ανάφεραν το βράδυ της Τετάρτης στους συνεργάτες του ThrakiSportS στο Χαριλάου πως ελπίζουν οτι τελικά θα αγωνιστούν στη Super League της νέας περιόδου λόγω αδυναμίας συμμετοχής κάποιας ομάδας (υπονοώντας μάλλον τον Πανιώνιο).

Τα οικονομικά μέτωπα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Νεοσμυρνιώτες είναι πολλά και ένα εξ’ αυτών είναι πιθανό να προκαλέσει πρόβλημα στους ανθρώπους που προσπαθούν να βγάλουν από τη δύσκολη αυτή κατάσταση την ομάδα. Ακούστηκαν μάλιστα και φήμες για συγχώνευση με τον Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος εκτός του Πανιώνίου συζητάει την προοπτική συγχώνευσης του με την γειτονική Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα, ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης απειλεί την ΠΑΕ με άμεσο υποβιβασμό, καθώς υπάρχουν τελεσίδικες οφειλές στο πρόσωπό του και οι «κυανέρυθροι» έχουν παρουσιαστεί ασυνεπείς, με αποτέλεσμα το δικαστικό τελεσίγραφο που κατέφτασε στα γραφεία του συλλόγου πρόσφατα, να είναι σαφές: «Ή πληρώνετε ή πέφτετε»! Με τον Μιχαηλίδη που είχε κερδίσει την προσφυγή (για ποσό περίπου 50.000 ευρώ) υπήρχε διακανονισμός 48 δόσεων από τις οποίες έχουν δοθεί μόλις δυο, στην αρχή της χρονιάς!

Εν τω μεταξύ, διατεθειμένος να στείλει εξώδικο είναι και ο Ευθύμης Κουλουχέρης για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων, όπως και ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Και μπορεί αυτή τη στιγμή στον Πανιώνιο, άσχετα οτι μέχρι στιγμής μιλάνε μόνο για Super League, να μην γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν,  λόγω των τεράστιων διοικητικών – οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν, ωστόσο δεν σταματούν να ασχολούνται και με την ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σπύρου Φουρλάνου, με τον οποίο μάλιστα έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία. Στα υπόλοιπα της ομάδας στο Καϊμακτσαλάν θα γίνει το πρώτο και μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του Πανιωνίου ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα θα αναχωρήσει για εκεί στις 6 Ιουλίου, ενώ στις 20 θα πάει στο Καρπενήσι, ενώ στα μεταγραφικά της ομάδας πολύ ψηλά στη λίστα του Δημήτρη Τερεζόπουλου βρίσκονται οι Ολιβιέ Μπουμάλ και Δημήτρης Χατζηησαΐας, που ακούστηκαν για τον Πανθρακικό.