Επαληθεύονται οι φήμες για Παπαστεργιαννό στη Ξάνθη;

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Όπως έγραψε σε προηγούμενη δημοσίευση του το ThrakiSportS για την επόμενη μέρα στη Skoda, η Ξάνθη έχει ήδη κάνει έναν πρώτο σχεδιασμό που αφορά το μέλλον της ομάδας, πριν ακόμα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ. Ταξίδια του κ. Παπαδημητρίου στο εξωτερικό για παίχτες και προπονητή, καθώς και κατασκοπία των πιθανών στόχων. Πολύς χρόνος για χάσιμο άλλωστε δεν υπάρχει και για τον λόγο αυτό, η Θρακιώτικη ομάδα είχε φροντίσει να κινηθεί ήδη στο μεταγραφικό παζάρι, με την προϋπόθεση βεβαίως της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία. Από την στιγμή που τα κατάφερε, είναι πλέον έτοιμη να προχωρήσει στις πρώτες της μεταγραφικές της κινήσεις.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα ανακοινωθεί από την ομάδα της Ξάνθης. Αν και ήδη αρκετές μεγαλύτερες, από την Κονκόρντια ομάδες στη Ρουμανία θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους, όπως η Στεάουα, ωστόσο αυτός έχει δρομολογήσει την επιστροφή του από το καλοκαίρι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Με τον 28χρονο μέσο σύμφωνα με φήμες από τη Θεσσαλονίκη και το allaboutaris ακόμα και από το Μάρτιο που αγωνιζόταν στην Κονκόρντια της Ρουμανίας, έχει επιτευχθεί συμφωνία, καθώς ο παίκτης ήθελε να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε μία ομάδα οργανωμένη, όπως είναι αναμφίβολα η Skoda Ξάνθη. Ο Παπαστεριανός προορίζεται ουσιαστικά για αντικαταστάτης του Πέτρου Μάνταλου που όπως είναι γνωστό αποχωρεί για την ΑΕΚ. Βέβαια ο Χαλκιδικιώτης χαφ από την Ιερισσό, μπορεί να αγωνιστεί και πιο πίσω στις θέσεις του κέντρου, αλλα και ως δεξί μπάκ.