Επιτέλους δράση! Αρχίζει το Beach Volleyleague 2014 στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Το μεγάλο αθλητικό event του καλοκαιριού έρχεται στην Αλεξανδρούπολη και η γιορτή του beach volley ξεκινάει Σάββατο και Κυριακή, 14 και 15 Ιουνίου στο Mayo Beach Bar στην Αγιά Παρασκευή Μάκρης (10 χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη), με την ελπίδα και ο φετινος τίτλος να μείνει σε Θρακιώτικα χέρια! Συμμετέχουν αθλητές κυρίως και ομάδες από τη Βόρεια Ελλάδα και φυσικά ο Εθνικός και η Ορεστιάδα.

Το Σάββατο (14/6) θα διεξαχθούν οι αγώνες στις κατηγορίες ερασιτεχνών ανδρών, ερασιτεχνών γυναικών και ερασιτεχνικού μεικτού. Την Κυριακή (15/6) το τουρνουά θα κορυφωθεί με τους αγώνες του ταμπλό των επαγγελματιών αθλητών ανδρών για την ανάδειξη του πρωταθλητή Βόρειας Ελλάδας.

Η πρωτεύουσα του Έβρου θα φιλοξενήσει τους ημιτελικούς του Beach Volleyleague 2014 και θα αναδείξει τους Πρωταθλητές Βορρά, οι οποίοι μαζί με τους Πρωταθλητές Νότου θα αγωνιστούν την επόμενη εβδομάδα στα Χανιά (22/6) για την κατάκτηση του Τίτλου.

Από πλευράς Θρακιωτών θα έχουμε το δίδυμο των Κώστα Δαλακούρα – Γρηγόρη Κοντοστάθη από τον Εθνικό, ενώ η Ορεστιάδα θα συμμετέχει με τους Δημήτρη Βλασακίδη και Βαγγέλη Διαμαντίδη.

Ταυτόχρονα με το πρωτάθλημα των επαγγελματιών της Volleyleague, θα πραγματοποιηθεί και πρωτάθλημα Ερασιτεχνών Ανδρών – Γυναικών – Μεικτό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

• Σάββατο 14 Ιουνίου: Πρωτάθλημα Ερασιτεχνών Ανδρών, Γυναικών, Μεικτό – Open (Δηλώσεις Συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6958 847 7053)

•  Κυριακή 15 Ιουνίου: Πρωτάθλημα Αθλητών Ομάδων Volley League