Δέσμευση Ανδρεάδη ότι μετά την ΑΕΚ θα… επιστρέψει στον Εθνικό!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, μίλησε ο Ανδρέας Ανδρεάδης, ενώ δεν έκλεισε την πόρτα του Εθνικού, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενη μελλοντική επιστροφή του.

Ο 33χρονος διεθνής κεντρικός μίλησε στο coppa, για τη νέα του ομάδα την ΑΕΚ, αλλα και την μεγάλη του αγάπη τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. «Το πλάνο που έχει η ΑΕΚ με αντιπροσωπεύει, θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Volleyleague και χαίρομαι πολύ που είμαι μέσα στα σχεδία του προπονητή. Επέλεξα την ΑΕΚ γιατί υπάρχει επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στο αγωνιστικό. Όλον αυτόν τον καιρό μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους και με πλησίασαν, δείχνοντας μου σεβασμό», είπε αρχικά ο έμπειρος κεντρικός.

Για το πώς αισθάνεται που θα έχει αγωνιστεί σε όλους τους μεγάλους του αθλήματος ο 33χρονος σχολίασε: «Με το πάθος που αγωνίστηκα σε όλες τις άλλες ομάδες, το ίδιο πάθος θα δείξω και με την ΑΕΚ. Με ήθελαν για παραπάνω χρόνια, αλλά αποφασίσαμε να πάμε βήμα βήμα. Στόχος είναι η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό, να μπει φέτος στην τετράδα και σταδιακά να έχει συμμετοχές σε τελικούς, διεκδικώντας τίτλους. Με την ΑΕΚ πάντα είχα ένα οικογενειακό δέσιμο, αφού η γιαγιά μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη και ήρθε στην πατρίδα με την ανταλλαγή πληθυσμού. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Πέτρογλου με τον οποίο είμαστε χρόνια φίλοι και ελπίζω να μείνει στην ομάδα».

Αναφορικά για το «διαζύγιο» με τον Εθνικό είπε: «Όταν πήγα στον Εθνικό όλοι είπαν ότι έχω στόχο να τελειώσω την καριέρα μου. Εγώ όμως είμαι μικρός ακόμα, έχω ακόμα να δώσω πολλά στο βόλεϊ. Πήγα στον Εθνικό για να βοηθήσω και επειδή ήξερα 13 χρόνια τον προπονητή, Σάκη Μουστακίδη. Το κεφάλαιο Εθνικός δεν έκλεισε ακόμα για μένα, είναι η ομάδα που πρωτοξεκίνησα και κάποια στιγμή θα επιστρέψω».