1o Kids festival στην Ορεστιάδα από τον τοπικό ΑΟ

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης
– Ο ΑΟ Ορεστιάδας με αφορμή την λήξη της προπονητικής περιόδου το Σάββατο 14/6/2014 διοργανώνει το 1ο Kids Festival, που θα περιλαμβάνει διάφορα αθλήματα, όπως βόλεϊ, στίβο, σκάκι και πινγκ πονγκ, με την συμμετοχή ομάδων από όλο τον Νομό Έβρου και την πόλη της Αδριανούπολης. 
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ορεστιάδας, το οποία βρίσκεται δίπλα στο 1ο γυμνάσιο. Η συμμετοχή στη διοργάνωση είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά είτε ανήκουν στα τμήματα του Α.Ο Ορεστιάδας είτε όχι. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν από ένα καπέλο του Α.Ο Ορεστιάδας, κρουασάν, νερό και δίπλωμα συμμετοχής. 

Όποιοι και όποιες το επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο σχολείο τους, όπως επίσης και το άθλημα που προτιμάνε στον γυμναστή του σχολείου τους. Η ώρα έναρξης του τουρνουά θα είναι 09:30 πμ και η ώρα λήξης 14:00 μμ, ενώ θα μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν κλείσει το 6ο έτος της ηλικίας τους. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φοράνε αθλητικά ελαφριά ρούχα και να φέρουν μαζί και δεύτερο αθλητικό φανελάκι.