Τι θα γίνει με την κόκκινη στον Μάνταλο; Ερωτηματικά με τη ποινή του

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Τι θα γίνει την επόμενη σεζόν με τον Πέτρο Μάνταλο; Θα εκτίσει την ποινή που θα του επιβληθεί λόγω της αποβολής του στο μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου ή όχι; Ένα σημαντικό ερώτημα, στο οποίο θα πρέπει να απαντήσει η ΕΠΟ πριν από την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος της Football League και με τη συμμετοχή του Κομοτηναίου μέσου στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το sentragoal, ο κανονισμός λέει, ότι όταν ένας παίκτης αγωνιστεί σε πρωτάθλημα που διοργανώνεται από άλλον φορέα, δεν «κουβαλά» την όποια ποινή του έχει επιβληθεί. Ο Μάνταλος, ως παίκτης της Skoda Ξάνθης που την ώρα της αποβολής του ήταν ομάδα της Super League, δεν θα κουβαλούσε την ποινή του στην ΑΕΚ. Κι αυτό διότι η «Ένωση» θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη Football League, διοργανώτρια της οποίας είναι η ΕΠΟ.

Στο μπαράζ του «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως, συμμετείχαν μία ομάδα της Super League και μία της Football league. Ως εκ τούτου ήταν συνδιοργανώτριες η Λίγκα και η ΕΠΟ! Θα πρέπει, λοιπόν, να αποσαφηνιστεί εάν ο Μάνταλος θα «κουβαλήσει» στην ΑΕΚ την ποινή της αποβολής του ή αν αυτή θα «σβηστεί».