Σκασμένος ο … Δήμαρχος Βόλου, έβγαλε νέα ανακοίνωση!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο νέος Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος πως η ομάδα της οποίας δηλώνει οπαδός δεν τα κατάφερε στο μπαράζ και έχασε από την Skoda Ξάνθη με 1-2. Βέβαια ξέχασε να σχολιάσει ο Δήμαρχος Βόλου την φάση της αποβολής του  Μάνδαλου από το Σιδηρόπουλο και το θέατρο του πάιχτη του Βόλου για να εκμαιεύσει την αποβολή του.

Από σουίτα του «Κλεάνθης Βικελίδης» παρακολούθησε το παιχνίδι μπαράζ ο δήμαρχος και οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος που εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρία για τα όσα έγιναν ζητώντας την παραίτηση Σαρρή, ενώ καυτηρίασε και την στάση της Nova.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά το χθεσινό προμελετημένο έγκλημα που διεπράχθη κατά του Ολυμπιακού Βόλου και του άμοιρου επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με μάρτυρες όλη τη φίλαθλη Ελλάδα από το διαιτητικό τρίο Σιδηρόπουλου, Ακριβού και Ευθυμιάδη, θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση αλλά και τους υπέροχους φιλάθλους για την εν γένει παρουσία τους και συμπεριφορά τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ελπίζω και εύχομαι η επόμενη μέρα να βρει ενωμένη την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και τη διοίκηση να βρει τη δύναμη ώστε να δώσει λύσεις, γιατί πραγματικά αυτή η ομάδα αξίζει καλύτερης τύχης. Κλείνοντας, ως άνθρωπος που αγαπά το ποδόσφαιρο και το έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών, θα ήθελα να δηλώσω ότι είναι ντροπή στην προεδρία της ΕΠΟ να βρίσκεται ο Γιώργος Σαρρής. Ένας άνθρωπος που δεν μπορεί και δεν είναι ικανός να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Κι αυτό διότι είναι έρμαιο των συνεργατών του και κρύβεται πίσω από αυτούς. Πολύ σύντομα όμως θα αποκαλυφθούν. Κ. Σαρρή παραιτήσου πριν είναι αργά. Το ποδόσφαιρο δεν έχει ανάγκη από μαριονέτες.

Υ.Γ.: Οσο για τη στάση της Νova που δεν έκανε κανένα απολύτως σχόλιο για το «έγκλημα» εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου στο μπαράζ με την Ξάνθη, αντιλαμβάνομαι ότι ήταν μέρος του σχεδίου ώστε να καλυφθούν τα διαιτητικά εγκλήματα».