Η επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης

–  Στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα της επιστροφής του πρώην παίχτη για ένα φεγγάρι της Ξάνθης Πάμπλο Γκαρσία ως βοηθού προπονητή στον ΠΑΟΚ, μετά τις επαφές που είχαν οι Ιβάν Σαββίδης, Ζήσης Βρύζας και Άγγελος Αναστασιάδης. Σε λίγο στην συνέντευξη τύπου του Αγγελου Αναστασιάδη στην Θεσσαλονίκη αναμένεται και η ανακοίνωση και για τον Γκαρσία στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ. Βέβαια η συνεργασία δυο εκρηκτικών προσωποπικοτήτων όπως ο Αγγελος Αναστασιάδης και ο “Ινδιάνος” είναι άξιο προβληματισμου!

Στη διάρκεια των επαφών που έγιναν το τελευταίο διήμερο ξεκαθάρισε μια σειρά θεμάτων που εκκρεμούσαν και φυσικά συζητήθηκε το θέμα της σύνθεσης της τεχνικής ηγεσίας και πιο συγκεκριμένα του 37χρονου Ουρουγουανού πρώην ποδοσφαιριστή που αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα προπονητή.

Όπως αναφέρει το inpaok, υπήρξε συνάντηση του Γκαρσία τόσο με τους επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και με τον Αγγελο Αναστασιάδη προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της ενσωμάτωσης του στο τεχνικό τιμ του Δικεφάλου. Ο πρωην χαφ της Ξάνθης (3 συμμετοχές) είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα της επιστροφής στην ομάδα σε ρόλο συνεργάτη του Αναστασιάδη. Ανάλογα αντιμετωπίζει τη συνεργασία του με τον Γκαρσία και ο έμπειρος Ελληνας τεχνικός που θα έχει δίπλα του έναν ακόμα άνθρωπο απολύτου εμπιστοσύνης, διψασμένο για επιτυχία και αποφασισμένο να δώσει μάχες από τον πάγκο ανάλογες με αυτές που έδινε όταν φορούσε τη φανέλα του Δικεφάλου.

Εκτιμάται ότι σήμερα Πέμπτη θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Γκαρσία (ο οποίος και θα βρεθεί σήμερα στην Τούμπα), προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα δουλειά ως συνεργάτης του Αγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος και πιθανότατα θα το ανακοινώσει στη σημερινή συνέντευξη τύπου! Αλλά με τον Αγγελο Αναστασιάδη όλα είναι πιθανά..