Photos: Παρακολουθώντας το μπαράζ της Ξάνθης στην…. Βραζιλία

Αποστολή στο Αρακαζού της Βραζιλίας: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Όπως ήταν φυσιολογικό, το μπαράζ της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου, που διεξήχθη την ώρα της προπόνησης της Εθνικής Ομάδας στο Αρακαζού, δεν απασχολούσε μόνο τον Βασίλη Τοροσίδη και φυσικά το… ThrakiSportS, που ακολουθεί αυτήν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στην Βραζιλία.

Οι δημοσιογράφοι στο κέντρο τύπου προσπαθούσαν να ενημερωθούν για την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως οι Γιάννης Ντάλλας και Μιχάλης Τσώχος που βλέπετε στην πέμπτη φωτογραφία. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση, ο Τόρο ήταν διαρκώς με τα κινητά στο χέρι, να διαβάζει τα μηνύματα που του έφταναν βροχή για την εξέλιξη του αγώνα, ενώ και οι παράγοντες της ΕΠΟ που συνοδεύουν την αποστολή για εκείνο το διάστημα ασχολούνταν με την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.

Βλέπετε άλλωστε και στην τελευταία φωτογραφία, λίγο μετά την λήξη του αγώνα, τον κομοτηναίο αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Μάνο Γαβριηλίδη παρέα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ Γιάννη Παπακωσταντίνου και το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ από την ΕΠΣ Χαλκιδικής Αργύρη Βούλγαρη, οι οποίοι μάλιστα μόλις εκείνη την στιγμή είχαν πληροφορηθεί και την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου που ζητούσε την… παραίτησή τους.

Κατά τα άλλα, η προπόνηση της Εθνικής κύλισε ομαλά, χωρίς προβλήματα, με τον Σάντος να έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να έχει πλέον στην διάθεσή του όλους τους παίκτες, αφού δείχνει και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος να πατάει πλέον καλά και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που είχε επιπόλαιο τραυματισμό προχθές. 

Η Εθνική Ομάδα θα προπονηθεί στις 10.00 το πρωί τοπική ώρα (4.00 το απόγευμα στην Ελλάδα) και ακολούθως θα πετάξει για το Μπέλο Οριζόντε, όπου θα δώσει το μεσημέρι του Σαββάτου το πρώτο της παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο με αντίπαλο την Κολομβία.