Κάτω τα χέρια από την Θράκη!!! Ανήκουμε ψηλά, ΜΑΖΙ θα πάμε ψηλότερα….

Μεταδίδει από την Θεσσαλονίκη ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Δεκάδες τα πανό των εκατοντάδων οπαδών της Skoda που βρέθηκαν στο γήπεδο Χαριλάου για το μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αλλά  ένα ήταν αυτό που ξεχώρισε και είναι αυτό που ουσιαστικά συνοψίζει τα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες.

“Κάτω τα χέρια από την Θράκη”, ανέφερε ένα πανό. Γιατί ο αγώνας της Ξάνθης δεν ήταν Ξανθιώτικη υπόθεση, Ήταν ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ υπόθεση – έστω και αν για κάποιον άγνωστο λόγο η ΠΑΕ Πανθρακικός ήταν η μόνη από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες της Θράκης που δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση στήριξης.

Αντιθέτως, τις ευχές και την συμπαράσταση στην Skoda Ξάνθη εξέφρασαν οι δύο ομάδες του Έβρου, που μετέχουν στην Γ’ Εθνική: Ο Έβρος Σουφλίου και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Και φυσικά υπήρξε πανστρατιά και σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα.

Η Ξάνθη ΔΕΝ έπεσε, όπως ίσως ήθελαν κάποια παράκεντρα εκτός Θράκης. Η Ξάνθη ανήκει εδώ και 25 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία και θα παραμείνει για 26η σερί χρονιά. Μαζί με τον Πανθρακικό, θα εκπροσωπήσουν την ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ περιοχή της χώρας στα μεγάλα σαλόνια του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πρωταθλήματος και τη νέα σεζόν.

ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΘΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ…