Photos: Οι ζημιές στο Βικελίδης! Τι θα γίνει με το μπαράζ; Η θέση της Super League

Aνταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: ΤhrakisportS Team

– Παρά τους βανδαλισμούς, όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου θα διεξαχθεί κανονικά. Διαβεβαιώσεις για την ένναρξη του αγώνα έδωσε και ο υπεύθυνος τύπου της Super League Πιέρ Κοσμίδης, αλλά και ο τέταρτος διαιτητής του αγώνα Θανάσης Γιάχος.

 Όπως τόνισε ο υπεύθυνος τύπου της Super League Πιέρ Κοσμίδης  το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά, παρά της δολιοφθορές και ήδη έχουν λυθεί τα περισσότερα προβλήματα. Ενώ με δηλώσεις του στο pressaris ο υπεύθυνος Τύπου του Ολυμπιακού Βόλου, Μάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε:

«Δεν έχουμε να πούμε κάτι. Επίσημη ενημέρωση από την Σούπερ λίγκ δεν έχουμε. Στις 12 υπάρχει μια καθιερωμένη ενημέρωση για τα μέτρα ασφαλείας στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα ενημερωθούμε εκεί πέρα. Ότι μαθαίνουμε είναι από δημοσιογραφικές πληροφορίες. Έχουμε μάθει πως είναι κομμένα τα δοκάρια, υπάρχουν καρφιά και συνθήματα. Επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε. Ανεπίσημα η ενημέρωση που έχουμε είναι πως θα διεξαχθεί ο αγώνας. Ανεπίσημα όμως από κάποιες συζητήσεις. Όλα θα ξεκαθαριστούν στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Μετά τις 12 θα ξέρουμε τι θα γίνει. Είναι να έρθουν φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου και η κάθε ομάδα έχει πάρει 4200 εισιτήρια. Εμείς θα πάρουμε τις θύρες 4-5-7-9. Η Ξάνθη θα πάρει τις απέναντι. Τα πέταλα θα είναι κλειστά»

Επίσης στο γήπεδο βρέθηκε ο 4ος διαιτητής του αγώνα κ. Γιάχος και έκανε αυτοψια σε όλο το γήπεδο, κρίνοντας τις εναπομείνοντες ώρες αρκετές ώστε να επανέλθει ο χλοοτάπητας στην πρότερη κατάστασή του!

Το ThrakiSportS βρέθηκε στο γήπεδο και μπορείτε να δείτε μέσα από το φωτορεπροτάζ που ακολουθεί την κατάσταση του γηπέδου αυτή την στιγμή…