Γκοοοooοολ! Το ξέσπασμα του Τοροσίδη για το τέρμα του Ράνου!!!

Αποστολή στο Αρακαζού της Βραζιλίας: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Η ώρα ήταν τέσσερις και μισή το απόγευμα εδώ στην Βραζιλία. Η αποστολή της Εθνικής μόλις είχε μόλις φτάσει στο Estadio Lurival Baptista, για την καθιερωμένη απογευματινή προπόνηση της Εθνικής. Ωστόσο ο Βασίλης Τοροσίδης αυτές τις δύο ώρες δεν μιλιόταν. Έχοντας τα κινητά στο χέρι, τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στην διαδρομή για το προπονητήριο, παρακολουθούσε την εξέλιξη του μπαράζ της Ξάνθης.

Η αποστολή έφτασε στο στάδιο όταν ο αγώνας του μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου βρισκόταν στο 75ο λεπτό περίπου. Οι παίκτες κατέβηκαν, μαζί και ο Τόρο, αλλά ζούσε στον… δικό του κόσμο, τρελαμένος για την εξέλιξη του αγώνα, όπως μας εκμυστηρεύθηκε και ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Τάκης Φύσσας. Εμείς οι δημοσιογράφοι, έχοντας δικαίωμα να βρισκόμαστε από την άλλη άκρη του γηπέδου και να παρακολουθήσουμε τα πρώτα 15 λεπτά της προπόνησης της Εθνικής, το μόνο που μπορούσαμε να δούμε ήταν το… πρωτοφανές ο Τόρο στις αρχικές ασκήσεις να είναι διαρκώς με τα κινητά στο χέρι. 

Ξαφνικά ακούγεται μια κραυγή. “Γκοοοοοοοοοοολ”. Ήταν ο Τόρο. Ήταν ακριβώς 4.42 το απόγευμα, τοπική ώρα. Ο Αντώνης Ράνος μόλις είχε σκοράρει. Όλοι οι παίκτες γύριζαν και κοίταζαν τον Βασίλη, που εξακολουθούσε φυσικά και για το επόμενο τέταρτο να ζει την δική του αγωνία. 

Σε λίγο φωτογραφίες από το πώς έζησαν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι και παράγοντες της ΕΠΟ στο Αρακαζού το ιστορικό αυτό μπαράζ…