Γιορτή για το τέλος της σεζόν από την Ασπίδα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Γιορτή για τη λήξη της φετινής περιόδου θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 13 Ιουνίου η Ασπίδα Ξάνθης. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Ευμοίρου και θα βραβευτούν οι ομάδες ανδρών (άνοδος στην Β’ Εθνική), γυναικών (πρωτάθλημα γυναικών) και εφήβων (πρωτάθλημα εφήβων).

Παράλληλα θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα στους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας, ενώ  θα γίνει και η κλήρωση για την λαχειοφόρο αγορά που οργάνωσε η Ασπίδα και θα μοιραστούν τα δώρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδα για την γιορτή έχει ως εξής:

Την προσεχή Παρασκευή 13 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο κλειστό γήπεδο “Χριστίνα Χριστοδούλου” (Εύμοιρο), θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της ομάδας μας για την λήξη της φετινής χρονιάς. Θα βραβευτούν οι ομάδες ανδρών (άνοδος στην Β’ Εθνική), γυναικών (πρωτάθλημα γυναικών) και εφήβων (πρωτάθλημα εφήβων) που διακρίθηκαν στην φετινή αγωνιστική περίοδο ενώ θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα στους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας μας.

Επίσης θα γίνει η κλήρωση για την λαχειοφόρο αγορά που οργάνωσε ο σύλλογος μας και θα μοιραστούν τα δώρα.

Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας να προσέλθουν στην γιορτή φορώντας τις φετινές στολές τους, καθώς στο τέλος θα γίνει αναμνηστική φωτογράφιση όλης της ομάδας.