Video: Πώς ετοιμάζονται Nova και OteTV για την μετάδοση του μπαράζ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Όπως είχε γράψει το ThrakiSporS, το μπαράζ της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου ενώνει τις δύο μεγάλες συνδρομητικές πλατφόρμες της χώρας, αφού η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά τόσο από τη Nova όσο και από τον ΟΤΕ TV. Από την στιγμή που η μία ομάδα είναι από Super League και η άλλη από Football League και έχουν διαφορετικά κανάλια τα δικαιώματα, προκρίθηκε η λύση να δείξουν το ματς και τα δύο.

 

Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα γίνει μία ή δύο παραγωγές, αλλά το πιθανότερο είναι δύο. Δηλαδή δεν θα αλλάζει μόνο το δημοσιογραφικό τιμ αλλά θα έχουν ξεχωριστές κάμερες, σκηνοθέτες, εικόνα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης»,ο ματς ξεκινάει στις 20:30 και αμφότερες οι συνδρομητικές πλατφόρμες θα βγάλουν pre και post game εκπομπές στις 20:00 και μετά τη λήξη του αγώνα αντίστοιχα, καθώς η μεταξύ τους μάχη θα μεταδοθεί, τόσο από τον ΟΤΕ TV που έχει τα δικαιώματα των αγώνων της Football League, όσο και από τη Nova που έχει τα δικαιώματα στη Super League.

Για το OTE Sport 2HD στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Τσακίρης και στο ρεπορτάζ οι Πάρης Τσελεπίδης και Κώστας Γκουντούλας, στην παρουσίαση της εκπομπής ο Στέφανος Αβραμίδης και στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στο γήπεδο ο Κώστας Χαλβατσιώτης. Για τη Nova το ματς μεταδίδεται από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD. Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Κανελλάκης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο, θα μεταφέρουν οι Ευγένιος Δαδαλιάρας και Γιάννης Πάγκος. 

Δείτε τα βίντεο με τα τρέιλερ των δύο καναλιών για την μετάδοση του αγώνα…

[iframe width=”854″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/1yWKf3P2St0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]

[iframe width=”854″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/vj-pAcO5UjA” frameborder=”0″ allowfullscreen]