Ο Δημήτρης Γελαδάρης στο ThrakiSportS για το μπαράζ της Ξάνθης…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Στην τελευταία προπόνηση της Ξάνθης πριν το μπαράζ βρέθηκε ένας παλιός γνώριμος και μάλιστα από τους πολύ αγαπημένους της κερκίδας, ο λόγος για τον  Δημήτρη Γελαδάρη που μίλησε στο ThrakiSportS για το κρίσιμο παιχνίδι της Ξάνθης ενώ δεν έκrυψε την ελπίδα του πως όλα θα πάνε καλά για τον Θρακιώτικο σύλλογο.

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες που έχει γράψει την δική του ιστορία στην Ξάνθη και κράτα ακόμα πολλές επαφές και φιλίες στην πόλη. Άλλωστε ο χαρακτήρας του Δημήτρη Γελαδάρη και η αγωνιστικότητα του τον έχουν καταστήσει ως ένα από τα σπουδαιότερα αριστερά μπακ που έχουν φορέσει την φανέλα της Ξάνθης. Ο 39χρονός πλέον αμυντικός της Δόξας Δράμας βρίσκεται στο πλευρό της παλιάς του ομάδας και το έδειξε και με την παρουσία του στην τελευταία προπόνηση πριν το μπαράζ. Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να τονίσω πως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι κοντά στην ομάδα και κοντά σε αγαπημένους μου ανθρώπους, γιατί όλοι μας είμαστε ένα κομμάτι αυτής της ομάδας. Θεωρώ πως την Τετάρτη πρώτα ο Θεός όλα θα πάνε καλά και η Skoda  Ξάνθη θα είναι και την νέα περίοδο εκεί που της αρμόζει και όχι να παλεύει για να σωθεί, της Ξάνθης της αξίζουν πολλά περισσότερα και πρέπει να τα διεκδικεί. Εγώ θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει με όλες του της δυνάμεις, να ξεσηκωθούν όλοι και να βρεθούν στο πλευρό των παικτών και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στην πλατεία την παραμονή της ομάδας, Με στεναχωρεί αυτή η κατάσταση της ομάδας αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από την νίκη.»