Με τον κόσμο θα δει τον «τελικό» με τον Βόλο ο Πανόπουλος!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Εικόνες σαν αυτή στην κεντρική φωτογραφία θέλουν να ζήσουν άπαντες στην Ξάνθη και κυρίως ο μεγαλομέτοχος της Skoda Χρήστος Πανόπουλος, που όπως τότε με τον Ηρακλή στο Καταντζόγλειο έτσι και με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποφάσισε να βρίσκεται στην κερκίδα με τους φίλους της Θρακιώτικης ομάδας.

Άλλωστε τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη μπορεί να του καταλογίσει κανείς πολλά αλλά κανείς μα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη του για την ομάδα και την πόλη της Ξάνθης. Έτσι λοιπόν ο Χρήστος Πανόπουλος πήρε την απόφαση όχι μόνο αυτός αλλά και όλοι η διοίκηση της ομάδας να βρίσκεται στην κερκίδα μαζί με όσους φίλους της Ξάνθης ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν στο τέλος την παραμονή της Ξάνθης εκεί που ανήκει.

Σίγουρα πάντως η συγκεκριμένη κίνηση του μεγαλομετόχου αποτελεί τονωτική ένεση και για την ψυχολογία των φιλάθλων της ομάδας που θα νοιώθουν την κοινή αγωνία με τους διοικούντες της ομάδας και το “μεγάλο αφεντικό” για την έκβαση του αγώνα, και θα ενώσουν τις φωνές τους για την εμψύχωση των παικτών, σε ένα παιχνίδι που όχι άδικα έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το παιχνίδι της 20ετίας για τον σύλλογο της Θράκης…