ΕΠΣ Θράκης: Μια γυναίκα στο τιμόνι της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Νέα διοίκηση θα έχει  η ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, έπειτα από την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου.  Πρόεδρος είναι η Ειρήνη Τσαμπλή. Είναι πρώτη φορά που γυναίκα θα βρίσκεται στο διοικητικό τιμόνι του συλλόγου.

Ενδεχομένως η παρουσία της κα Τσαμπλή να… νοικοκυρεύει περισσότερο τα πράγματα , αφού το θέμα αυτό το κατέχουν πολύ καλά οι γυναίκες. Να αναφέρουμε και το υπόλοιπο του ΔΣ της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου. Αντιπρόεδρος παρέμεινε ο Κώστας Τσαμπλής ενώ γενικός αρχηγός είναι ο Λεωνίδας Κολάρης. Γραμματέας  της ομάδας είναι ο Ιωάννης Μανίτσας ενώ το ταμείο το κρατά ο Θεόδωρος Κυριαζής. Το νέο ΔΣ του συλλόγου ολοκληρώνεται με τα μέλη που είναι οι Πόλης Κατσαούνης, Φίλιππος Τουρπούδης, Νεκτάριος Πίππης, Δημήτρης Τσιμουρτακίδης, Αναστάσιος Κυριαζής και Βασίλης Κουτσογιάννης.

Το πρώτο θέμα που καλείται να λύσει η διοίκηση και να πάρει δραστικές αποφάσεις, όπως επισημαίνει και το RodopiSportS, είναι αυτό του τεχνικού της ομάδας, καθώς ο κ. Τενεκές αποτελεί παρελθόν. Η Διοίκηση του συλλόγου έβγαλε και το παρακάτω δελτίο τύπου σχετικά με τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Τενεκέ: «Σας  ενημερώνουμε,  ότι  λύθηκε  η  συνεργασία  από  κοινού  μεταξύ  της  ΔΟΞΑ  Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ  και  του  προπονητή  κυρίου  Αθανάσιου  Τενεκέ,  μέσα  σε  άριστο  κλίμα  έπειτα  από  μια  συνεργασία  1  έτους. Ευχαριστούμε τον  κ.  Τενεκέ  για  την  προσφορά  του  και  την  εξαιρετική  συνεργασία  που  είχαμε  όλο  αυτό  το  διάστημα. Του  ευχόμαστε  καλή  συνέχεια  και  επιτυχίες  στην  προσωπική  προπονητική  του  πορεία».