Θρίλερ με την άφιξη της (ταλαιπωρημένης) Εθνικής Ομάδας στην Βραζιλία

Αποστολή στο Αρακαζού της Βραζιλίας: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Σε θρίλερ εξελίσσεται η άφιξη της Εθνικής Ομάδας στην Βραζιλία, που κατά τα φαινόμενα θα καθυστερήσει πάνω από 24 ώρες μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο σύστημα πλοήγησης του αεροσκάφους που είχε ναυλωθεί από την FIFA για να μεταφέρει την Εθνική.

 

Τελικά, λύση στο πρόβλημα δεν βρέθηκε και η Εθνική Ομάδα βρέθηκε να ικετεύει εισιτήρια σε εμπορική πτήση που αναχωρεί από τη Νέα ΗΥόρκη με προορισμό το Σάο Πάολο. Κατά συνέπεια η μικρή τελετή υποδοχής θα γίνει εκεί και όχι στο Ρεσίφε και καταταλαιπωρημένοι οι παίκτες θα φτάσουν στο Αρακαζού και σχεδόν αμέσως θα μεταβούν στην ανοιχτή για τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους προπόνηση. 

Βάσει του προγράμματος που οριστικοποιήθηκε μετά τις επαφές με τη FIFA και κοινοποιήθηκε στους δημοσιογράφους – απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ λίγο πριν τα μεσάνυχτα τοπικ ώρα (πέντε τα χαράματα στην Ελλάδα):

-Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών αναχωρεί από τη Νέα Υόρκη στις 7/6/2014 και ώρα 22:25 ωρα ΗΠΑ (δηλαδή 5.25 τα χαράματα της Κυριακής στην Ελλάδα) με την πτήση «ΑΑ-0951» για το Σάο Πάολο. Η άφιξη της αποστολής αναμένεται στις 8/6/2014 και ώρα 09:00 Βραζιλίας στο Σάο Πάολο (δηλαδή περίπου στις 2.00 το μεσημέρι ώρα Ελλαδος).

Θα ακολουθήσει η επίσημη υποδοχή της Εθνικής Ανδρών από τη FIFA και η μετεπιβίβασή της σε εσωτερική πτήση τσάρτερ, με ώρα αναχώρησης περίπου 11:00, με τελικό προορισμό το Αρακαζού. Η άφιξη της αποστολής στο Αρακαζού σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα αναμένεται περίπου στις 13:30 ώρα Βραζιλίας (6.30 το απόγευμα ώρα Ελλάδος).

Για τις 8/6/2014 έχει προγραμματιστεί προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στις 18:30 στο προπονητικό κέντρο «Estadio Lourival Baptista», η οποία θα είναι ανοιχτή για τα media για τα πρώτα 15 λεπτά. Η προπόνηση όμως τελεί υπό αίρεση και για την οριστική διεξαγωγή της θα υπάρξει ενημερωθείτε με νεώτερο επιβεβαιωτικό email.