Photos: To ξεμούδιασμα Τόρο στην πρώτη προπόνηση στο Αρακαζού

Αποστολή στο Αρακαζού της Βραζιλίας: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος), έξι το απόγευμα αλλά με το σκοτάδι να έχει πέσει πυκνό (στην Βραζιλία) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας επί βραζιλιάνικου εδάφους.

 

Οι διεθνείς ουσιαστικά ξεμούδιασαν, αφού μετά από τόσο κοπιαστικό ταξίδι δεν υπάρχει δυνατότητα και κουράγια για αναλύσεις και τακτική. Όπως έγινε γνωστό, η ανοιχτή προπόνηση της Εθνικής Ομάδας που κανονικά είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί και αποτελεί υποχρέωση από την FIFA θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα της Δευτέρας τοπική ώρα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα δηλαδή στην Ελλάδα.

Στην προπόνηση έδωσαν το παρών και οι τρεις παράγοντες της ΕΠΟ που είχαν συνοδεύσει την Εθνική στις ΗΠΑ, ανάμεσά τους και ο Μάνος Γαβριηλίδης. Πέρα από τους Έλληνες απεσταλμένους, βρέθηκαν εκεί και κανάλια της Βραζιλίας που φροντίζουν να καλύπτουν όλες τις πτυχές της προετοιμασίας όλων των ομάδων που μετέχουν στο Μουντιάλ. 

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι διεθνείς – και φυσικά ο Βασίλης Τοροσίδης, στην παρουσία του οποίου, όπως είναι φυσιολογικό, εστιάζει το ThrakiSportS…