Όσα συνέβησαν στην Γενική Συνέλευση όλων των τμημάτων της Ασπίδας!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση με την παρουσία σύσσωμων των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου της Ασπίδας οπού πέρα από της αρχαιρεσίες έγινε ιδιαίτερη κουβέντα για της Ακαδημίες αλλά και για τρόπους στήριξης του τμήματος μπάσκτε του Συλλόγου.

Με την παρουσία σύσσωμων των μελών της διοίκησης της Ασπίδας Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου για να συζητηθούν θέματα και προτάσεις για την νέα περίοδο αλλά και τον καταρτισμό της νέας διοίκησης. Αρχικά όλα τα μέλη θέλησαν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο τμήμα μπάσκετ της Ασπίδας για την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία κάνοντας όπως τονίστηκε υπερήφανους τους απανταχού φίλους του συλλόγου, αλλά και στο τμήμα Χάντμπολ για την εξαιρετική του παρουσία και την πρωτιά στην Β’, αλλά και την παρουσία στα μπαράζ οπού για ένα γκολ χάθηκε η άνοδος στην Α’2.

Τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι τρόποι στήριξης της προσπάθειας του μπασκετικού τμήματος την νέα περίοδο, όπως και του τμήματος Χάντμπολ και πως αυτό μπορεί να γίνει ακόμη πιο ισχυρό. Μεγάλη κουβέντα έγινε και για το ποδοσφαιρικό τμήμα και  τους στόχους που θα τεθούν, αλλά το πιο σημαντικό ζήτημα και αυτό στο οποίο επικεντρώθηκαν ήταν το κομμάτι της Ακαδημίας που δεν έχει το τμήμα του ποδοσφαίρου και πόσο σημαντικό θα είναι να επαναλειτουργήσει η Ακαδημία του Συλλόγου αλλά με πιο στέρεες βάσεις. Αρκετά ονόματα έπεσαν στο τραπέζι όμως χωρίς να έχουν παρθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις. 

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει η πλήρης λίστα με την νέα διοίκηση της Ασπίδας..