Δωρεάν εκδρομή για… ανέργους από τους Austrian Boys του Βόλου

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ανακοινώσεις με την οποία καλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή που διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη για το μπαράζ με τη Ξάνθη, εξέδωσαν οι “Austrian Boys”. Μάλιστα ενημερώνουν οτι θα βάλουν και δωρεάν πουλμαν μόνο για… ανέργους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει του μεγάλου μπαράζ:

“Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου ότι οι εγγραφές για την εκδρομή που διοργανώνουμε στη Θεσσαλονίκη για το μπαράζ με τη Ξάνθη συνεχίζονται κανονικά και καλούμε όσους ενδιαφέρονται να προσέλθουν εγκαίρως στα γραφεία του Συνδέσμου για να δηλώσουν συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες. Το κόστος συμμετοχής της εκδρομής θα είναι 14 ευρώ.

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου ότι για την εκδρομή της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη για το μπαράζ με την Ξάνθη διατέθηκε ένα δωρεάν πούλμαν μόνο για Ανέργους!

Όσοι θέλουν να ταξιδέψουν δωρεάν με αυτό το πούλμαν πρέπει άμεσα να έρθουν στα γραφεία του Συνδέσμου μας στην Αγίου Δημητρίου και να δηλώσουν συμμετοχή με την επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ τους.

Υπενθυμίζουμε ότι το κόστος συμμετοχής για την εκδρομή είναι 14 ευρώ, οι εγγραφές γίνονται μέχρι το Βράδυ της Δευτέρας και η ώρα αναχώρησης με νέα απόφαση θα είναι στις 3 το μεσημέρι.

Δεν σε αφήσαμε μόνο ποτέ – Βόλος Παντού και Πάντα”