Τα δίδυμα Εθνικού και Ορεστιάδας στην Beach Volley League 2014

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα η Beach Volleyleague 2014, με την διεξαγωγή των αγώνων του Νοτίου Ομίλου. Ωστόσο έγιναν γνωστά και τα ζευγάρια που θα εκπροσωπήσουν τις ομάδες του Εθνικού και της Ορεστιάδας στον Βόρειο Όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στην Αλεξανδρούπολη το άλλο Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουνίου.

Οι Γρηγόρης Κοντοστάθηκς και Κώστας Δαλακούρας θα αποτελέσουν το δίδυμο που θα εκπροσωπήσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ αυτό της Ορεστιάδας οι Δημήτρης Βλασακίδης και Βαγγέλης Διαμαντίδης από Ορεστιάδα.

Αναλυτικά, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά του Βορρά (14-15 Ιουνίου) έχουν ως εξής:
Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Γρηγόρης Κοντοστάθης / Κώστας Δαλακούρας
Λαμία: Στράτος Καββαδάς / Αλέξανδρος Αλεξιάδης
ΑΟ Ορεστιάδας: Δημήτρης Βλασακίδης / βαγγέλης Διαμαντίδης
ΜΕΝΤ: Χρήστος Μπαλάσκας / Γιώργος Ακριτίδης
Καρδίτσα: Μάκης Κορλτσιάκης / Αλέξανδρος Χήρας
και η νικήτρια ομάδα από τουρνουά ερασιτεχνών.
 
Τα δίδυμα των ομάδων στο τουρνουά του Νότου, που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιουνίου στην Βάρκιζα, έχουν ως εξής:
Παναχαϊκή: Βλαχοστάθης / Βασιλάκος.
Φοίνικα Σύρου: Αρβανίτης / Μαραγκός
Σ.Α.Κολλεγίου Αθηνών: Μπούρας / Μεσσάλας
ΑΕΚ: Αλεξίου / Τοκάνης
ΠΑΟ: Καπίρης / Πολυχρονιάδης
Αργυρούπολη: Λουκάς / Κουμιώτης
Ολυμπιακός: Κάλλας / Ζήσης
Κηφισιά: Κούνας / Βλαχάκης
Στο τουρνουά θα συμμετάσχει και η νικήτρια ομάδα με ερασιτέχνες παίκτες από τους αγώνες, που θα γίνει το Σάββατο 7 Ιουνίου.
 
Θυμίζουμε ότι η πρώτη ομάδα του κάθε Ομίλου θα αναδειχτεί πρωταθλήτρια Νότου και Βορρά αντίστοιχα και μαζί με την δεύτερη ομάδα του κάθε Ομίλου θα λάβουν μέρος στην τελική φάση που θα γίνει στις 22 Ιουνίου στα Χανιά για να αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα Ελλάδας. Πέρυσι τον τίτλο κατέκτησαν ο Κώστας Δαλακούρας και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ωστόσο επισήμως δεν εκπροσώπησαν τον Εθνικό αλλά τους εαυτούς τους, αφού επισήμως εγκαταλείφθηκε τότε τόσο το σχέδιο οι παίκτες να εκπροσωπούν ομάδες όσο και πόλεις, όπως αρχικά ηταν ο σκοπός.