Ο γκολκίπερ που με Πανθρακικό και Νίκη Βόλου κέρδισε δυο τίτλους σε τρία χρόνια

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Δύο ανόδους από την Football League στην Super League και για την ακρίβεια μάλιστα όχι απλές ανόδους, αλλά δύο τίτλους στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας μέσα σε μόλις τρία χρόνια πανηγυρίζει ότι έχει κερδίσει ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Ταΐρης.

 Μπορεί και φέτος στην θεσσαλική ομάδα να μην είχε φανέλα βασικού, όπως και προ διετίας με τον Πανθρακικό όταν αποτελούσε τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Κουτσόπουλου, αλλά πετυχαίνει ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ. Η ομάδα του για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια όχι απλά ανεβαίνει αλλά βγαίνει και πρώτη στο πρωτάθλημα.

Ο Σερραίος τερματοφύλακας είχε έρθει στην ομάδα της Κομοτηνής το 2009 με εισήγηση του τότε προπονητή Ίλιε Ντουμιτρέσκου, όταν αγωνιζόταν για δεύτερη χρονιά στην Super League, μετά την άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια το 2008. Είχε προηγηθεί μια καταπληκτική χρονιά με τον Βισαλτιακό, ομάδα της Νιγρίτας. Είχε υπογράψει να μείνει στην Κομοτηνή τέσσερα χρόνια, αλλά τελικά έμεινε τρία και αγωνίστηκε συνολικά σε 6 παιχνίδια.

Μένει φυσικά να δούμε αν η Νίκη Βόλου θα κρατήσει τον πορτιέρο και για τη νέα σεζόν, στο μεγάλο πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι του 2012, όταν βοήθησε να ανέβει ο Πανθρακικός στην Super League,  λίγο καιρό μετά είχε αποδεσμευθεί από την ομάδα και είχε ανακοινωθεί η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μαζί του. Φέτος με τη Νίκη Βόλου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα όλο κι όλο 30 λεπτά, αλλά αυτό δεν του φυσικα τον τίτλο στην Football League – για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις τρία χρόνια.