Η… Ζέττα Μακρή για το μπαράζ της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βλολου

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Στον Βόλο με τον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη ασχολούνται όχι μόνο οι δήμαρχοι, αλλά και οι… υπουργοί. Η Υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή θέλησε με δήλωσή της να συγχαρεί τη Νίκη Βόλου για την άνοδο και να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου για τον αγώνα μπαράζ. Μάλιστα εξέφρασε την σιγουριά της ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα κερδίσει και η πόλη του Βόλου θα πανηγυρίσει μια ακόμα άνοδο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις για τις δυο ομάδες

 Η δήλωση για τη Νίκη Βόλου: “Η Ν. Ιωνία, ο Βόλος, η Μαγνησία πανηγυρίζουν για την ιστορική άνοδο της Νίκης Βόλου στην Super  League.  Μετά από 48 ολόκληρα χρόνια οι φίλαθλοι της Νίκης μπορούν πλέον να καμαρώνουν για την επιτυχία της αγαπημένης  τους ομάδας. Η Νίκη της καρδιάς όχι μόνο των Μικρασιατών αλλά και όλων των κατοίκων της Ν. Ιωνίας και της περιοχής μας επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια, έτοιμη να διεκδικήσει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Οι κόποι και οι προσδοκίες τόσων χρόνων επιτέλους δικαιώνονται.
Συγχαρητήρια αξίζουν στην διοίκηση, στους προπονητές και, κυρίως, στους ποδοσφαιριστές, που κέρδισαν αυτήν την άνοδο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους φιλάθλους, που δεν εγκατέλειψαν ούτε στιγμή την ομάδα τους στο ταξίδι της ανόδου. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον και δεν θα μας διαψεύσει. Καλή επιτυχία και στην Super League”.

Η δήλωση για τον Ολυμπιακό Βόλου: “Eύχομαι ολόψυχα η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου να κερδίσει στον αγώνα μπαράζ την ομάδα της Ξάνθης και να πετύχει την άνοδό της στην Super League.  Είμαι απόλυτα βέβαιη ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα αξιοποιήσει την προηγούμενη εμπειρία του και με την συνδρομή του αξιόλογου ποδοσφαιρικού δυναμικού του, την καθοδήγηση των προπονητών του και την στήριξη των φιλάθλων του θα επιβεβαιώσει τις προσδοκίες όλων μας, κάνοντας μας  και αυτή τη φορά περήφανους.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα κερδίσει και η πόλη μας θα πανηγυρίσει την επόμενη εβδομάδα”.