Έφυγε και επισήμως ο Αγγελόπουλος από τον Εθνικό και πήγε… Εθνική

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Την αποχώρηση του πασαδόρου, Νίκου Αγγελόπουλου, επισημοποίησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, επιβεβαιώνοντας μ΄αυτό τον τρόπο το ρεπορτάζ του ThrakiSportS που από την προηγούμενη εβδομάδα είχε αποκαλύψει ότι οι δύο πλευρές θα βαδίσουν χωριστούς δρόμους.

 

Μάλιστα, η επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού προέκυψε την ώρα που ο Αγγελόπουλος, ως παίκτης του Εθνικού, κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Ανδρών και ήδη βρίσκεται στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, όπου Παρασκευή και Σάββατο αντιμετωπίζει την Ρουμανία για την 1η αγωνιστική του European League.

Θυμίζουμε ότι ο πλέον διεθνής πασαδόρος του Εθνικού Νίκος Αγγελόπουλος αποκτήθηκε μεσούσης της περυσινής αγωνιστικής από την Παναχαική διότι είχε προβλήματα με τον Νίκο Ρουμελιώτη. Ο 25 χρονος Πατρινός δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου στην ομάδα παρά ότι αποκτήθηκε για να δίνει ανάσες πέρυσι στον Σιδηρόπουλο και από φέτος να αναλάβει το ρόλο του μαέστρου για την ομάδα του Μουστακίδη.

Τελικά αποχώρησε κοινή συναινέσει, αν και τότε είχε ανακοινωθεί ότι είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο. Τότε μάλιστα είχε προκληθεί και “θερμό επεισόδιο” με τον Σταύρο Κασαμπαλή, ο οποίος είχε ζητήσει να φύγει από την ομάδα, αλλά δεν είχε γίνει δεκτό το αίτημά του από τον Εθνικό που πάτησε πάνω στο συμβόλαιο που υπήρχε και τον κράτησε. Στην περίπτωση του Αγγελόπουλου είχαμε όμως αντίθετη απόφαση, με αποτέλεσμα να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τ.Α.Α. Εθνικός Αλεξανδρούπολης:

“Το Τ.Α.Α. Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του με τον αθλητή Νίκο Αγγελόπουλο που έπειτα από συζητήσεις κατέληξαν στην κοινή αυτή συμφωνία. Ευχαριστούμε πολύ τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο οποίος αποτελεί υπόδειγμα ανθρώπου και αθλητή, για την άψογη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία”.