Ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού που ανοίγει νέο κατάστημα Mikel

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Ποιος προπονητής ομάδας της Super League παράλληλα με τα ποδοσφαιρικά «τρεξίματα» του καλοκαιριού, κάνει… σέντρα στο «γήπεδο» της νέας του επιχείρησης την Παρασκευή (6/6);

Ο λόγος για τον Σάββα Παντελίδη. Ο πρώην τεχνικός του Πανθρακικού και νυν του Λεβαδειακού εγκαινιάζει το νέο cafe «Mikel» στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, στην Αθήνα.

Ετσι προσθέτει έναν ακόμη κρίκο στην μακριά αλυσίδα των ανθρώπων του ποδοσφαίρου που επενδύουν στην συγκεκριμένη επιχείρηση, που εν μέσω οικονομικής κρίσης και μνημονίων τα πηγαίνει περίφημα σε ολόκληρη την επικράτεια – έχοντας ήδη καταστήματα και στην Θράκη.

Πρόκειται για την εταιρεία που πρωτοεμφανίστηκε στη Λάρισα το 2008 και έχει γίνει μόδα τους τελευταίους μήνες παντού, με βαρύ «πυροβολικό» τον ακαταμάχητο Freddo Capuccino.

Όπως υπενθυμίζει σωστά και το marcal-sl, νωρίτερα από τον Σάββα Παντελίδη στο… αφρόγαλο του «Mikel» επένδυσαν (μέσω Franchise) μεταξύ άλλων ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στον Αλιμο, οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Παναγιώτης Κουρδάκης (με «συμπαίκτη» τον γιο του Νίκου Τζώρτζογλου) στο Ηράκλειο και ο Παναγιώτης Κατσιαρός στην Θεσσαλονίκη.