Δυο Ξανθιώτες… to the streets of Philadelphia

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  “Η Ξανθη ειναι παντου! βασιλης τοροσιδης σto ppl stadium”. Με αυτό το σχόλιο ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook φωτογραφία με τον Βασίλη Τοροσίδη ο Δημήτρης Φιλιππίδης, ξανθιώτης στην καταγωγή δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ ως ανταποκριτής ελληνικών και κυπριακών μέσων ενημέρωσης αλλά και ως παραγωγός καθημερινής εκπομπής στο κορυφαίο ομογενειακό ραδιόφωνο της χώρας, τον Hellas FM.

 

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε  στην Καβάλα, αλλά από ξανθιώτες γονείς. Μάλιστα, ο πατέρας του είχε αγωνιστεί με την Ασπίδα Ξάνθης. Είναι φανατικός οπαδός της Skoda και μάλιστα έχει το έμβλημα της ΠΑΕ της Θράκης με τον Δημόκριτο αντί φωτογραφίας στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Στο ThrakiSportS είμαστε χαρούμενοι που δέχτηκε να παίξει ρόλο… ανταποκριτή στις ΗΠΑ αυτές τις μέρες που βρίσκεται η Εθνική εκεί.

Ήδη διαβάσατε τις εντυπώσεις του από τον αγώνα της Εθνικής με την Νιγηρία στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και όσοι ξενυχτήσατε, είχατε την ευκαιρία να ακούσετε  και την ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση που έκανε για λογαριασμό του Hellas FM. ο Δημήτρης Φιλιππίδης το βράδυ της Παρασκευής (ξημερώματα Σαββάτου στην Ελλάδα) θα βρεθεί φυσικά και στο Νιου Τζέρσεϊ, θα μεταδώσει τον αγώνα Ελλάδας – Βολιβίας για τον Hellas FM και φυσικά θα έχετε την δυνατότητα να ακούσετε την περιγραφή του και να διαβάσετε τα σχόλιά του στο ThrakiSportS…