Πλήθος συμμετοχών και παρουσιών στο τουρνουά Ακαδημιών του Έβρου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Νομού Έβρου “Ευ Αγωνίζεσθαι”, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο “Μαρακανα”της Αλεξανδρούπολης από τον Σύνδεσμο Προπονητών Νομού Έβρου με την υποστήριξη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Έβρου και των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Νομού Έβρου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Ποντιακού, του ΑΟ Καππαδοκών, του Ολυμπιακού, του Α.Σ. Μαϊστρου, του ΑΟ Αλεξανδρούπολης, της Θράκης Φερών, του isoccer, της ΑΕ Διδυμοτείχου και του Ορέστη Ορεστιάδας.

Σε κάθε σύλλογο απονεμήθηκε ένα αναμνηστικό κύπελλο και σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από ένα μετάλλιο και ένα αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Το παρών έδωσε ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, που συνεχάρη τους νεαρούς αθλητές, ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος τιμήθηκε από τον πρόεδρο του Εθνικού Παναγιώτη Βαλσαμίδη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και στη συνέχεια έκανε τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων, ο βολλεϊμπολίστας του Εθνικού Γιώργος Παπάζογλου, που παρακολούθησε τις προσπάθειες του γιου του, πολλοί παράγοντες της ΕΠΣ Έβρου, βετεράνοι ποδοσφαιριστές, βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί γονείς, οι οποίοι παρακολούθησαν τις προσπάθειες των παιδιών τους.