Τα αγωνιστικά νέα των δύο μονομάχων!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Στην τελική ευθεία έχουν μπει Ξάνθη και Ολυμπιακός Βόλου παρότι δεν έχει οριστεί ακόμη επίσημα η ώρα και ο τόπος  διεξαγωγής, αν και δύσκολα δεν θα γίνει αποδεκτή η πρόταση της Λίγκας ώστε  ο αγώνας να γίνει την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με πιθανότερη ώρα διεξαγωγής της 20:30. 

Στην ομάδα της Ξάνθης τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν τις ασκήσεις της εβδομάδας με νευρομυϊκή συναρμογή και τρέξιμο στην αρχή ενώ στην συνέχεια με ασκήσεις τεχνικής. Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Δήμος Μπαξεβανίδης και Δημήτρης Κομεσίδης. Ενώ ο Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι δουλεύουν και στον τομέα της ψυχολογίας έτσι ώστε η Skoda  Ξάνθη να είναι πανέτοιμη την ερχόμενη Κυριακή.

Στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου τώρα, μετά το ρεπό της Δευτέρα από σήμερα μπαίνουν σε ρυθμούς μπαράζ. Με τον Νίκο Παντέλη πάντως να τρίβει τα χέρια του μια και σε σχέση με το παιχνίδι στα Χανιά θα έχει στην διάθεση τους Μόνχε και Αρβανίτη ενώ το βάρος θα πέσει και στον Μπρέσκα ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος. Αξίζει να τονίσουμε πως ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι της ψυχολογίας θα προσπαθήσουν να ρίξουν οι άνθρωποι του Βόλου  θέλοντας να αποφορτίσουν το όποιο βάρος έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, τονίζοντας συνεχώς πως η ομάδα τους είναι το αουτσάιντερ στα μπαράζ οπότε δεν χρειάζεται άγχος.