Οριστικά στο Χαριλάου ο αγώνας της 20ετίας για την Skoda Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Στο «Κλ. Βικελίδης» ορίστηκε και επισήμως να γίνει την προσεχή Κυριακή (8 Ιουνίου) ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό Βόλου για μια θέση στη Super League.

Το παιχνίδι αποφασίστηκε να γίνει στη Θεσσαλονίκη και το γήπεδο του Άρη αν και πριν από καιρό φαβορί φαινόταν το Καυταντζόγλειο στην ίδια πάντα πόλη. Η Θεσσαλονίκη είχε κλειδώσει από την στιγμή που ο αντίπαλος της Ξάνθης θα ήταν από τον Βόλο, το γήπεδο του Ηρακλή ωστόσο αποκλείστηκε μετά την ανακοίνωση της Super League ότι το ματς θα διεξαχθεί σε γήπεδο που έχει φιλοξενήσει αγώνες του μεγάλου πρωταθλήματος την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Με αυτά τα δεδομένα, τα γήπεδα περιορίζονταν σε δύο: αυτό της Τούμπας και το Χαριλάου. Τελικά μετά και την σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας, κλείδωσε πριν από λίγο το Χαριλάου, όπως μεταδίδεται από τα ραδιόφωνα στην Θεσσαλονίκη. Μέσα στα επόμενα λεπτά αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις για τον τόπο αλλά και την ώρα διεξαγωγής, μετά και την ολοκλήρωση του ΔΣ της Football League που ουσιαστικά ενέκρινε την πρόταση της Football league.

Επίσης, απομένει να καθοριστεί πόσα εισιτήρια θα τυπωθούν και πώς θα διατεθούν στις δύο ομάδες, όπως και ποιες θύρες θα καταλάβουν οι φίλαθλοι του κάθε σωματείου. Ηδη πάντως, οι πληροφορίες που μεταδίδονται στην Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως οπαδοί των δύο ομάδων προγραμματίζουν μεγάλες εκδρομές τόσο από την Ξάνθη όσο και από τον Βόλο, προκειμένου να τις ενισχύσουν στο κρίσιμο τελευταίο ματς της χρονιάς που θα έχει έναν μόνο νικητή…