Ετοιμάζουν εκδρομή οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου για τα μπαράζ

Ανταπόκριση από Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου «Austrian Boys» καλούν τους φίλους του τοπικού Ολυμπιακού να στηρίξουν μαζικά την ομάδα της πόλης τους και να συμμετέχουν στην εκδρομή που θα οργανώσουν για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Skoda Ξάνθη στο «Κλ. Βικελίδης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι παίκτες της ομάδας μας, έκαναν χθες το καθήκον τους και πήραν το αποτέλεσμα που χρειαζόταν για να πάμε στο μπαράζ για την άνοδο στην SuperLeague με την Ξάνθη.
Μπροστά μας έχουμε λοιπόν μια ακόμα μεγάλη πρόκληση!
Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός Βόλου, …η μεγαλύτερη ομάδα του Βόλου, της Μαγνησίας και όλης της Κεντρικής Ελλάδας αλλά και ο κόσμος της ομάδας έχει βρεθεί πολλές φορές μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις … και τα έχει καταφέρει.
Αυτό θα γίνει και τώρα.
Με ψυχή, πάθος, δυναμισμό, συσπείρωση και πίστη θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει.
Ενόψει αυτού του παιχνιδιού και για να προετοιμαστούμε καλύτερα για να διοργανώσουμε μια πολύ μεγάλη εκδρομή καλούμε τα μέλη και τους φιλάθλους σε Συνέλευση στα γραφεία του Συνδέσμου μας σήμερα Δευτέρα στις 7.30 το απόγευμα.
Οι προεγγραφές για την εκδρομή που θα διοργανωθεί για το μπαράζ έχουν αρχίσει και καλούμε τον κόσμο της ομάδας να έρχεται καθημερινά στο σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώνει συμμετοχή.

Austrian Boys»