Επιτυχία στο παιδικό τουρνουά του Σουφλίου με συμμετοχές ΑΟΟ και Θύελλας Φερών

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε ο Έβρος Σουφλίου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 με τις συμμετοχές αγοριών και κοριτσιών ηλικιών από 8 έως 13 ετών.

 

 

Τα παιδιά που συμμετείχαν σ’ αυτό το τουρνουά, έδωσαν μια  ξεχωριστή γιορτή για να αποχαιρετήσουν την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε. Η ομάδα του Α.Σ.Α. Έβρου Σουφλίου συμμετείχε με 62 αθλητές και αθλήτριες, ενώ επιπλέον έλαβαν μέρος ο Α.Ο. Ορεστιάδας με 42 και η Θύελλα Φερρών με 14.

 

Ήταν μια μέρα γιορτής και χαράς για όλα τα παιδιά. Το κλειστό του Σουφλίου γέμισε με παιδικές φωνές από τις 10:30 το πρωί. Για τέσσερις ώρες τουλάχιστον τα παιδιά αγωνίστηκαν και διασκέδασαν, δείχνοντας ταυτόχρονα ότι επιτελείται σημαντικό έργο στα τμήματα υποδομής όλων των ομάδων του Έβρου και ότι αποτελούν το μέλλον του αθλήματος.

 

Σημαντική επίσης η παρουσία πολλών γονέων στις κερκίδες για να δουν από κοντά τις προσπάθειες των παιδιών.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλλαν για την υλοποίηση αυτού του τουρνουά. “Συγκεκριμένα όλους τους προπονητές των ομάδων του Σουφλίου (κυρίους: Μούχλια Νίκο, Κάβουρα Παναγιώτη, Τάσιου Γιώργο και Μητσιάρη Μιχάλη), της Ορεστιάδας (κυρίους: Δούλια Γιώργο και Προδρομίδη Βασίλη) και των Φερών (κύριο Καβαρατζή Σταύρο), τους γονείς των παιδιών αλλά και τους φίλους του αθλήματος που παραβρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτό το τουρνουά αλλά και γενικά σε όλη την προσπάθεια του Α.Σ.Α. Εβος Σουφλίου”, επισημαίνει η ανακοίνωση του συλλόγου.