Οι πρώτες δηλώσεις του προπονητή που ανέβασε Γ’ Εθνική τον Εθνικό

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ιδιαίτερα ευχαριστημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, που σήμανε την άνοδο της ομάδας του στη Γ’ Εθνική, ο προπονητής των γηπεδούχων Βασίλης Τσιομλεκίδης.

Ο κ. Τσιομλεκίδης  μιλώντας για την άνοδο της ομάδας της Αλεξανδρούπολης στη Γ’ Εθνική ανέφερε: “Είναι μεγάλη μέρα η σημερινή, αφού η ομάδα επέστρεψε στη Γ’ Εθνική μετά από 24 χρόνια. Οι κόποι όλων μας δικαιώθηκαν μετά από έντεκα μήνες σκληρής δουλειάς. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Ήμασταν καλύτεροι τόσο στα μπαράζ του Έβρου όσο και σ’ αυτά τα μπαράζ και κατακτήσαμε δίκαια την άνοδο”.

Σχολιάζοντας την επόμενη ημέρα του Εθνικού ο προπονητής του Εθνικού ανέφερε: “Ο Εθνικός είναι ιστορικός σύλλογος και αριθμεί στις ακαδημίες του πάνω από 200 παιδιά. Η Αλεξανδρούπολη είναι μια πόλη 100.000 κατοίκων και είναι σημαντικό να έχει μια ομάδα στη Γ’ Εθνική, γιατί όχι και ψηλότερα. Ευχαριστώ πολύ για τον κόσμο για τη βοήθεια και τη στήριξή του στην ομάδα”.