Τα παράπονα του Γραμματικάκη από τον Εθνικό και οι φήμες για Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

Ο επί πολλά χρόνια κεντρικός του Εθνικού, Δημήτρης Γραμματικάκης θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με σειρά δημοσιευμάτων που τον θέλουν να “μετακομίζει” στην Ορεστιάδα, απέστειλε την ακόλουθη επιστολή στο Greekvolley, στην οποία διαψεύδει μεν τις φήμες αλλά εκφράζει και ανοιχτά παράπονα για την μεταχείριση που είχε από την μέχρι σήμερα ομάδα του, αφού δεν του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης.. 

Στην επιστολή τονίζει μεταξύ άλλων πως δεν του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Ορεστιάδα ή κάποιον άλλο σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Κατόπιν δημοσιεύματος στο volleynews.gr, έγκυρο σάιτ του βόλεϊ, θέλω να διευκρινίσω τα εξής:

Δεν έχω πρόταση ανανέωσης από τον ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την περίοδο 2014-2015. Ουδέποτε είχα κρούση συνεργασίας από τον Α.Ο. Ορεστιάδας ή από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Υπηρετώ τον Μ.Γ.Σ. Εθνικό Αλεξανδρούπολης επί 14 χρόνια και πάντα είχε τον πρώτο λόγo όσον αφορά την διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου μου. Θεωρώ ότι μετά από τόσο χρόνια προσφοράς μου στο σύλλογο χρίζω καλύτερης αντιμετώπισης.

Με εκτίμηση

Γραμματικάκης Δημήτριος”