Ξεκρέμασε την σφυρίχτρα και διηύθυνε Ξάνθη, Πανθρακικό, Νέστο, Καππαδόκες ο Κάκος…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στην γιορτή του Νέστου Χρυσούπολης με την συμμετοχή πολλών ακαδημιών από την Βόρεια Ελλάδα, ανάμεσα στις οποίες και αυτές της Ξάνθης, του Πανθρακικού, των Καππαδοκών Αλεξανδρούπολης, του ΠΑΟΚ, της Δόξας Δράμας, της Καβάλας και του Πανσερραϊκού, σφυρίζει κατόπιν σχετικής πρόσκλησης ο Κερκυραίος ρέφερι Τάσος Κάκος που αποσύρθηκε πρόσφατα από την ένεργό δράση κρεμώντας την σφυρίχτρα του.

 

Έτσι απέκτησε ιδιαίτερο χρώμα το τουρνουά που διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο ο Νέστος Χρυσούπολης. Ο λόγος; Μα φυσικά ο Τάσος Κάκος! Μπορεί να κρέμασε τη σφυρίχτρα του μετά τον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δέχθηκε πρόταση για να διευθύνει κάποιους αγώνες από αυτό το τουρνουά των μικρών ηλικιών και δεν αρνήθηκε.

Ο Κάκος το βράδυ του Σαββάτου παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα της Εθνικής με την Πορτογαλία μαζί με διοικητικά στελέχη του Νέστου Χρυσούπολης (στη φωτογραφία τον βλέπετε με τον υπεύθυνο Τύπου της ομάδας Ιορδάνη Καγιά), ενώ νωρίτερα αποτέλεσε την ατραξιόν και τον πόλο έλξης για τους μικρούς ποδοσφαιριστές, που έβγαιναν πολλές φωτογραφίες μαζί του.