Πόνταρε 12 ευρώ στο πρακτορείο του Γκατσιούδη και… τίναξε την μπάνκα

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Ο μεγάλος τυχερός παίκτης του μήνα που εκπνέει σε λίγα λεπτά στο “Πάμε Στοίχημα” του ΟΠΑΠ ήταν ένας Θρακιώτης. Μάλιστα, αφορούσε σε δελτίο που παίχτηκε στο Διδυμότειχο και συγκεκριμένα στο πρακτορείο του παλιού πρωταθλητή μας Κώστα Γκατσιούδη την Πρωτομαγιά, όταν ένας παίκτης πόνταρε σε 5 Χ και 1 άσο και με 12,00 ευρώ κέρδισε 8.603,80 ευρώ!

 

Οι ισοπαλίες φέρνουν μεγάλα κέρδη στο «Πάμε Στοίχημα», λόγω των υψηλών αποδόσεων τους. Όσο πιο πολλά Χ συμπεριληφθούν στο δελτίο, τόσο αυξάνεται το κέρδος, σε περίπτωση επιτυχίας. Γι’ αυτό πολλοί παίκτες ποντάρουν σε ισοπαλίες, κυνηγώντας, με μικρά ποσά, μεγάλα κέρδη.

Ο τυχερός παίκτης της Πέμπτης 1 Μαΐου επέλεξε 5 ισοπαλίες και 1 άσο. Συγκεκριμένα, πόνταρε στις ισοπαλίες στα παιχνίδια Γκρίμσμπι-Γκέιτσχεντ (με απόδοση 2,90), Γιουβέντους-Μπενφίκα (4,25), Ατλέτικο Μινέιρο-Ατλέτικο Νασιονάλ (3,45), Τιχουάνα-Τολούκα (3,00) και Πατσούκα-Πούμας (3,00).

Στο δελτίο του, με πολλαπλασιαστή 40 και κόστος 12,00 ευρώ, έβαλε και τον άσο της Βαλένθια κόντρα στην Σεβίλλη για το Γιουρόπα Λιγκ, ο οποίος είχε και την μικρότερη απόδοση στο 2,05. Πέρασαν λοιπόν και οι έξι επιλογές του και έτσι, λόγω των μεγάλων αποδόσεων των ισοπαλιών ο τυχερός παίκτης κέρδισε 8.603,80 ευρώ!

Όπως προαναφέραμε, το δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του Κώστα Γκατσιούδη στο Διδυμότειχο Έβρου και αποτελεί ένα από τα τρία δελτία που είχαν την μεγαλύτερη απόδοση στον Μάιο, συγκριτικά με το κόστος που παίχτηκε.