Football League: Μαθαίνει αντίπαλο η Ξάνθη! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές…

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης

– Φινάλε στην κουραστική διαδικασία των πλέι οφ ανόδου από την Football League στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου μια και την Κυριακή έχουμε την τελευταία αγωνιστική με το ενδιαφέρον όλων στο Χανιά – Ολυμπιακός Βόλου οπού θα προκύψει και ο αντίπαλος της Ξάνθης στα πλεί-αουτ που θα γίνουν στης 8 Ιουνίου.

Τελευταία αγωνιστική στην Football League με το ενδιαφέρον όλων να είναι στραμμένο στο μοναδικό παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον, αυτό από το οποίο άλλωστε θα προκύψει και ο αντίπαλος της Ξάνθης για τα πλέι- αουτ, αυτό ανάμεσα στα Χανιά και τον Ολυμπιακό Βόλου για αυτό τον λόγο άλλωστε ορίστηκε διαιτητής Super League και πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Δασκαλόπουλος της ΕΠΣ Κορινθίας.

Από εκεί και πέρα παιχνίδι- φιέστα κόντρα στον Ηρακλή θα έχει η Νίκη Βόλου, ενώ δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον στα παιχνίδια Αιγινιακός- Κασσιόπη και Φωστήρας – Ηρακλής Ψαχνών.

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα τα Χανιά με νίκη στην έδρα τους απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου πηγαίνουν εκείνα στο μπαράζ, ενώ η Νίκη, ό,τι και να κάνει, θα ακολουθήσει την Κέρκυρα στην Superleague.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει ισοπαλία ή νίκη για να εξασφαλίσει σίγουρα το μπαράζ και αν χάσει η Νίκη από τον Ηρακλή, τότε μπορεί να ελπίζει στη δεύτερη θέση. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ Ολυμπιακού και Νίκης, τότε η δεύτερη περνάει από πάνω.

Οι πιθανές περιπτώσεις

Χανιά – Ολυμπιακός Βόλου, έρχεται άσος; Μπαράζ Χανιά, Βόλος μένει εκτός.

Ισοπαλία Ολυμπιακού Βόλου; Σίγουρα μπαράζ ο Βόλος. Ανεβαίνει η Νίκη

Νίκη Ολυμπιακού Βόλου; Σίγουρα μπαράζ για Ξάνθη με αντίπαλο από Βόλο. Αν χάσει η Νίκη, τότε πάει δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός και μπαράζ η Νίκη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Κασσιόπη 28

2 Νίκη Βόλου 26

3 Ολυμπιακός Βόλου 24

4 Χανιά 21

—————–

5 Ηρακλής Ψαχνών 18

6) Ηρακλής  15

7) Αιγινιακός 13

8) Φωστήρας 9

 

Κυριακή 1/6 ώρα 18:00

Χανιά – Ολυμπιακός Βόλου: Δασκαλόπουλος(Κορινθία), Καρσιώτης(Κορινθία), Σωτηρόπουλος (Αχαΐα)
Νίκη Βόλου – Ηρακλής: Μήτσιος(Ηπείρου), Ευθυμιάδης(Πιερία), Καραγκιζόπουλος(Ημαθία) 
Αιγινιακός – Κασσιόπη: Ζαχαριάδης(Μακεδονία), Μερκενίδης(Μακεδονία), Γεωργιάδης(Κοζάνη)
Φωστήρας – Ηρακλής Ψαχνών: Λαμπρόπουλος(Ηλεία), Σταθόπουλο(Ηλεία), Παστρομάς(Δ. Αττική)