Κρατάει στην ομάδα τον Μπεν Σαμπάτ ο Πανθρακικός

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Τη φανέλα του Πανθρακικού θα συνεχίσει να φορά o Ισραηλινός στοπερ- αμυντικός μέσος Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ, καθώς αποφασίστηκε, όπως και αναμενόταν μετα  τις φετινές του εμφανίσεις, να ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε μια φήμη ότι το συμβόλαιο του Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ με τον Πανθρακικό έχει λήξει, Όμως ο Πανθρακικός είχε την οψιόν για ένα ακόμα χρόνο, την οποία και ενεργοποίησε και έτσι ο παίκτης συνεχίζει να ανήκει στην ομάδα.

Ο Ισραηλινός μέσος δοκιμάστηκε τον Ιανουάριο από τον Άκη Μάντζιο και κέρδισε την ευκαιρία να αγωνιστεί στους «πράσινους». Ευκαιρία που την εκμεταλλεύτηκε, έστω και αν ελάχιστες φορές έπαιξε στην κανονική του θέση, στα στόπερ, καθώς λόγω των τραυματισμών που υπήρχαν χρησιμοποιήθηκε πιο πολύ ως αμυντικός μέσος.

Τη χρονιά αυτή είχε 11 συμμετοχές και ένα γκολ, με τον Έλληνα τεχνικό να εισηγείται στη διοίκηση την ανανέωση του συμβολαίου του. Έτσι ο Μπεν Σαμπάτ θα συνεχίζει να είναι κάτοικος Κομοτηνής για έναν ακόμη χρόνο (και μαζί η καλλονή μνηστή του…).