Μεγάλη νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά για την ομάδα του ΤΕΕ Θράκης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μεγάλη νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος των τεχνικών επιμελητηρίων της χώρας πέτυχε η ομάδα του ΤΕΕ Θράκης στο βοηθητικό γήπεδο της Skoda στα Πηγάδια. Επικράτησε με 5-1 της ομάδας του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας και προκρίθηκε στο φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο στην Λάρισα.

Η νίκη της ομάδας του ΤΕΕ Θράκης αποκτά μεγαλύτερη αξία εξαιτίας της διαφοράς δυναμικότητας των δύο Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ, καθώς αυτό της Κεντρικής Μακκεδονίας περιλαμβάνει 7 Νομούς με 20.500 μέλη ενώ αυτό της Θράκης μόλις τους γνωστούς τρεις Νομούς Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου με μόλις 2.500 μέλη.

Τρία γκολ για το ΤΕΕ Θράκης πέτυχε ο Χισήμ Χασάν και ένα τέρμα ο Δημήτρης Καραγκιοζάκης, ενώ το πέμπτο τέρμα της ομάδας της Θράκης σημειώθηκε με αυτογκόλ των αντιπάλων. Πλέον το ΤΕΕ Θράκης αντιμετωπίζει το Σάββατο στον ημιτελικό της Λάρισας το ΤΕΕ Θεσσαλίας με στόχο την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής.

Η σύνθεση της Ομάδας του ΤΕΕ-Θράκης ήταν: Δέλκος Κώστας, Κομνηνός Γιώργος, Κωνσταντινίδης Νίκος, Μακρής Στέφανος, Μολώζης Δημήτρης
Χαϊτίδης Δημήτρης, Καραγκιοζάκης Δημήτρης, Κιαμήλ Ιμπραήμ, Μιχαηλίδης Παναγιώτης, Μουζαλιώτης Άρης, Μουζαλιώτης Σωτήρης, Μουσταφά Αχμέτ, Μουσταφά Ισμαήλ, Παντελής Σταύρος, Παπαθεοδώρου Άγγελος, Χισήμ Χασάν, Χούσκογλου Αϊχάν.

Το Πρόγραμμα του φάιναλ φορ της Λάρισας έχει ως εξής:
Σάββατο 31/5/2014
5.00 μ.μ. ΤΕΕ-Πελλοπονήσσου – ΤΕΕ Ηπείρου 
7.00 μ.μ. ΤΕΕ-Κεντρικής Θεσσαλίας – ΤΕΕ-Θράκης 
Κυριακή 1/6/2014
6.00 μ.μ. ΤΕΛΙΚΟΣ.