Πολλά παράπονα για την διαιτησία με Εθνικό από τον Άρη Αβάτου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την ήττα της ομάδας του παρά την πολύ καλή εμφάνιση των παικτών του ο προπονητής του Άρη Αβάτου Χρήστος Σαμαράς σε δηλώσεις του στο ThrakiSportS μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό, εκφράζοντας ανοικτά τα παράπονα του για την διαιτησία του αγώνα.

Μετά από αυτήν την ήττα, ξεκαθάρισε οριστικά ότι η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης θα αγωνίζεται και του χρόνου στο τοπικό πρωτάθλημα, αφού δεν καλύπτεται πλέον η διαφορά από τον πρωτοπόρο Εθνικό στις δύο αγωνιστικές που απομένουν. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σήμερα δεν πήρε τους τρεις βαθμούς η ομάδα που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο , η ομάδα που ανάγκασε τους πρωτοπόρους να έχουν ρόλο θεατή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Δημιουργήσαμε  πολλές και κλασικές ευκαιρίες με δυο δοκάρια και κανα δυο ακόμη μεγάλες φάσεις, αλλά την νίκη πήρε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης όχι γιατί ήταν καλύτερη ομάδα απλά γιατί αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω (διαιτητής) που μετά το 2-1 ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο έτσι ώστε να διαμόρφωση το τελικό 3-4. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια όπως εύχομαι και καλή συνεχεία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.»