Οι αντίπαλοι της Ασπίδας Ξάνθης στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μπορεί να μιλάμε για Βόρειο Όμιλο στη Β’ Εθνική, όμως η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης θα αναγκαστεί να ταξιδέψει ακόμα και μέχρι την… Αθήνα στο νέο πρωτάθλημα, αφού στον περσινό όμιλο του βορρά της συγκεκριμένης κατηγορίας υπήρχε το Αιγάλεω, το οποίο και παρέμεινε. Οι εννέα από τις δεκατέσσερις ομάδες παρέμειναν στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής, η μία έπεσε από την Α2, ενώ άλλες τρεις ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο με την Ασπίδα.

Μπορεί οι περσινές μετακινήσεις της Ασπίδας Ξάνθης να ήταν μέχρι το νομό Θεσσαλονίκης, μπορεί να μιλάμε για βόρειο όμιλο στη Β’ Εθνική, όμως ο οικονομικός προγραμματισμός που θα γίνει στην ομάδα της Ασπίδας θα πρέπει να είναι σωστός, καθώς θα χρειαστεί να μετακινηθεί ακόμα και ως την Αθήνα και τη Λειβαδιά!!! Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα, που δύσκολα θα αλλάξουν και φέτος, το Αιγάλεω και η Λειβαδιά θα αγωνίζονται και πάλι στον συγκεκριμένο όμιλο, καθιστώντας τις μετακινήσεις για την ομάδα της Θράκης κάτι παραπάνω από ασύμφορες.

Η Ασπίδα Ξάνθης θα ταξιδέψει ακόμα πέντε φορές στη Θεσσαλονίκη, δύο φορές στη Χαλκιδική και από μία σε Σέρρες, Άργος Ορεστικό, Λάρισα και Παλαμά Καρδίτσας. Αναλυτικά ο Βόρειος Όμιλος (2ος Όμιλος) της Β’ Εθνικής Κατηγορίας και οι δεκατέσσερις ομάδες που κατά τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα τον απαρτίζουν (με την μικρή επιφύλαξη να προστεθεί και η ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή, εφόσον κάποια από τις κάτωθι ομάδες αποχωρήσει):

1. ΑΕ Λειβαδιάς
2. Δόξα Πεύκων
3. Στρατώνι
4. ΧΑΝΘ
5. Αίας Ευόσμου
6. Πευκοχώρι
7. ΑΣ Άργος Ορεστικό
8. Αργοναύτης Καλαμαριάς
9. ΑΟ Αιγάλεω
10. Ίκαροι Σερρών
11.ΑΟ Φοίνιξ Λάρισας
12. ΓΣ Τιτάνες Παλαμά
13. Ανατόλια
14. Ασπίδα Ξάνθης