Ενδιαφέρεται για Μήτρογλου ως… αντι-Ντρογκμπά η Γαλατάσαραϊ του Μαντσίνι

Ανταπόκριση από την Κωνσταντινούπολη: Σωτήρης Σαρμπεζούδης

–  Την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου εξετάζει η Γαλατάσαραϊ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία ο τεχνικός της «τσιμ μπομ», Ρομπέρτο Μαντσίνι, έχει στην λίστα του τον καβαλιώτη επιθετικό. Νάπολι και Γουεστ Χάμ οι κυριότεροι ανταγωνιστές της.

Η Γαλατά θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού το καλοκαίρι μετά και την δεδομένη αποχώρηση του Ντινιτέ Ντρογκμπά και στην λίστα με τα ονόματα επιθετικών υπάρχει και αυτό του Κώστα Μήτρογλου. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι φέτος έχασε τον τίτλο και θέλει να ξαναπάρει τα πρωτεία στην Τουρκία.

Ο πρώην στράικερ του Ολυμπιακού αναμένεται να αποχωρήσει από την Φούλαμ μετά τον υποβιβασμό της και δημοσιεύματα θέλουν εκτός από την Γαλατά και τις Γουέστ Χάμ, Ίντερ και Νάπολι. 

Η Γουέστ Χαμ μάλιστα κατέθεσε με βάση πληροφόρηση από το Νησί πρόταση στην Φούλαμ για να κάνει δικό της τον Μήτρογλου. Η αγγλική ομάδα έχει κάνει μία αρκετά καλή προσφορά για τον διεθνή φορ με τους «Κότατζερς» να το σκέφτονται και τον ίδιο να μην είναι αρνητικός στο να μείνει στην Αγγλία.

Εξάλλου ως γνωστόν η Γουέστ Χαμ είχε προσπαθήσει να πάρει τον παίκτη και όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό. Πρόταση φαίνεται να έχει κάνει στη Φούλαμ και η νάπολι του Μπενίτεζ ώστε να πλαισιώσει τον Ιγκουαιν με ένα ακόμα καλό επιθετικό δίπλα του.