Όλα όσα ειπώθηκαν στην εκδήλωση-ανασκόπηση του Εθνικού (+video)

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η εκδήλωση του ΤΑΑ Εθνικός στο Επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, όπου έγινε η αθλητική ανασκόπηση της χρονιάς από τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Τζίμα, η 1η επίσημη παρουσίαση του βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, όπως και η βράβευση των χορηγών, που βοήθησαν το σύλλογο τη φετινή σεζόν.

Εκτός από τον πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός, μίλησαν ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ο νεοεκλεγείς αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Πέτροβιτς, όπως και η νυν Αντιπεριφερειάρχης της περιοχής Γεωργία Νικολάου.

Από πλευράς παικτών το παρών έδωσαν οι Κώστας Δαλακούρας και Γιώργος Παπάζογλου, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν και ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μουστακίδης, όπως και ο βοηθός του Ανέστης Γιαννακόπουλος.

Επίσης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Μανόλης Βουκουρεσλής και όλα τα μέλη της διοίκησης, καθώς και οι περισσότεροι από τους χορηγούς της ομάδας, στους οποίους έγινε τιμητική βράβευση για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην ομάδα.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας είπε: “Σας καλωσορίζω στην εκδήλωση προς τιμής όλων όσοι ανήκουν στην οικογένεια του Εθνικού. Ευχαριστώ τον Σάκη και τον Ανέστη για όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Στόχος μας είναι ο Εθνικός να θεωρείται αθλητικό προϊόν, με τη βοήθεια του τμήματος Μάρκετινγκ, που κατάφερε αρκετά πράγματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι για το οποίο θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Νεγιάννη. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στάθηκε  αρωγός στην προσπάθεια μας, καθώς μας βοήθησε σημαντικά στο οικονομικό κομμάτι. Σκοπός του Εθνικού είναι να αποκτήσει αυτοτέλεια μέσω του τμήματος Μάρκετινγκ. Χωρίς τους χορηγούς μας θα ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν οι στόχοι μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ζήσαμε τεράστιες συγκινήσεις αυτή τη χρονιά. Λόγω τεχνικών προβλημάτων, που σχετίζονται με την ακαταλληλότητα του γηπέδου, δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε στο Champions League. Ο Εθνικός τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στο Challenge Cup και το βέβαιο είναι πως πάλι θα πρωταγωνιστήσει”.

O επανεκλεγείς Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης τόνισε: “Είμαι μέσα στην ένταση και την ψυχή του Εθνικού. Από μικρός σ’ αυτή την πόλη βιώνω ως Αλεξανδρουπολίτης όλο το κλίμα και την κατάσταση, γι’ αυτό και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο όχι μόνο με το πόστο μου, αλλά και ως άνθρωπος. Μπράβο σε όλους για την πορεία της ομάδας και την προσπάθεια”.

Ο νεοεκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Πέτροβιτς επισήμανε: “Όλοι ανήκουμε στην οικογένεια του Εθνικού. Θα πρέπει όσο περισσότεροι γίνεται να βοηθήσουν σ’ αυτή την προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλους και ελπίζω σύντομα η ομάδα να παίζει στο καινούριο γήπεδο”. Από την πλευρά της, η νυν Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γεωργία Νικολάου δήλωσε: “Συγχαρητήρια σε όλους για τις επιτυχίες της ομάδας. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Εθνικό. Από την πλευρά μας ως Περιφέρεια κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, παρέχοντας την αμέριστη βοήθεια μας στο σύλλογο”.

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Εθνικού την σεζόν 2013-2014, όπως παρουσιάστηκε στην εκδήλωση…

[iframe width=”640″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/yy8hF0tRbfE” frameborder=”0″ allowfullscreen]