Οι Κύκλωπες στο Ευρωπαϊκό Μπιτς Χάντμπολ!!!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Αρχισε με τη συμμετοχή των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης, το πρώτο τουρνουά του 15ου Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος το Avant Garde – Test Event Thessaloniki 2014, το οποίο διοργανώνεται  στο «Χωριό της Ειρήνης», στην Καρδία Θεσσαλονίκης.

Είναι η πρώτη επίσημη παρουσία της ομάδας των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και οι πρώτοι διεθνείς αγώνες της ομάδας. Συμμετέχοντας στο Β group και με αντιπάλους την εθνική ομάδα της Νορβηγίας και τη καλύτερη ομάδα της Κροατίας την Detono Zagreb η ομάδα των Κυκλώπων μπήκε στα βαθιά από την αρχή.

Στον αγώνα με την Εθνική Νορβηγίας οι Κύκλωπες ηττήθηκαν με 2-0 σετ, αλλά μπόρεσαν να κοντράρουν στο πρώτο σετ το οποίο χάθηκε στο πόντο. Στον δεύτερο αγώνα με τους Κροάτες η ομάδα στάθηκε πολύ καλά αλλά η εμπειρία και η ανωτερότητα την παιχτών της Detono Zagreb δεν άφησε περιθώρια για άλλες σκέψεις παρά μόνο για μια αξιοπρεπή ήττα με 2-0 σετ.

Μετά τις δύο ήττες η ομάδα των Κυκλώπων παίζει το μεσημέρι της Πέμπτης για τις θέσεις 7-8 με τους Vamos 2005 2005 (GR). Στην ομάδα μετέχουν οι παίχτες Χαραλαμπίδης, Ταρες, Ξηρόπουλος, Ξανθόπουλος, Αμπράσης (Κύκλωπες) και οι Αργυρίου (ΧΑΝΘ), Μπεϊλης (ΔΙΑΣ), Αλμπάνης (Πυλαία) και Κοτσαμαρικογλου (Δράμα 86).

Η ουσία της συμμετοχής είναι ότι η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ανοίγει τα φτερά της και αρχίζει να κάνει τα βήματα που χρειάζονται προς τη καθιέρωση της και ΣΤΗΝ Ευρώπη!
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά καλό πρωτάθλημα και με το καλό να έρθει το πρωτάθλημα στην Αλεξανδρούπολη!