Και η περίπτωση Πρίττα στο «τραπέζι» διοίκησης

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Η μέρα το έχει σήμερα ώστε οι πρώην παίχτες και προπονητές της Ξάνθης να απασχολούν ιστορικές ομάδες για θέσεις όχι εντός γηπέδου όπως τους έχουμε συνηθίσει, αλλά για άλλες εκτός αγωνιστικού χώρου, δηλαδή διοικητικές. Ο Σάκης Πρίττας ενδιαφέρει τη διοίκηση του Αρη, όχι πλέον σαν παίχτης, αλλά σαν διοικητικό στέλεχος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μετά το σημερινό δημοσίευμα του ThrakiSportS με τη πιθανή σχέση Καραγεωργίου και Κατρακυλάκη στα διοικητικά της Καβάλας, πριν λίγο σύμφωμα με δημοσιεύματα από τη Θεσσαλονίκη και ο Σάκης Πρίττας προορίζεται για σημαντικό πόστο στην διοίκηση του Άρη Θεσσαλονίκης. Οι πληροφορίες του pressaris αναφέρει ότι αναμένεται να υπάρξει σήμερα συνάντηση της διοίκησης του Αρη με τον Σάκη Πρίττα συνεχίζοντας τον κύκλο των επαφών της με πρώην ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στόχος της διοίκησης είναι να διερευνήσει τις προθέσεις του πρώην παίκτη του ΑΡΗ στην προοπτική να αναλάβει κάποιο πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού στις προτεραιότητές της είναι να το στελεχώσει με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο και θα φέρουν αέρα ανανέωσης.

H συνάντηση δεν θα αφορά όμως μόνο τα χρήματα που οφείλονται στον παίκτη, αλλά και να διερευνήσει και τις προθέσεις του πρώην παίκτη στην προοπτική να αναλάβει κάποιο πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τη στιγμή πάντως που όλα παραμένουν ρευστά…

Ετσι μετά το Σταύρο Λαμπριάκο που για λίγο ήταν κορυφαίο διοικητικό στέλεχος στους κίτρινους ένα ακόμα πρωην στέλεχος της Ξάνθης πιθανώς αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της ιστορικής ομάδας.

Ένα σημαντικό νέο στα του Άρη, ο Άγγελος Χαριστέας φαίνεται να είναι τον τελευταίο καιρό πιο κοντά από ποτέ τα τελευταία χρόνια στον Άρη, χωρίς πάντως, ακόμη να έχει περάσει τη πόρτα της «επιστροφής» στον σύλλογο, όπου φώναξε παρών στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Ο πρωταθλητής Ευρώπης είχε αρκετά ραντεβού (με τελευταίο το χθεσινό) με τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, του έγινε πρόταση συμμετοχής του στην προσπάθεια της «επόμενης μέρας», αλλά ακόμη δεν έχει απαντήσει..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here