Όσα είπε ο Νίκος Κεχαγιάς μετά την εμφατική νίκη στο φιλικό με την Πιρίν

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ικανοποιημένος με την εμφάνιση κατά διάστημα και την επιβλητική νίκη στο φιλικό του Σαββάτου με την Πιρίν Γκότσε Ντέλτσεφ παρουσιάστηκε ο προπονητής της Skoda Ξάνθη Νίκος Κεχαγιάς σε δηλώσεις του στο ThrakiSportS και σε Βούλγαρο  συνάδελφο από την πόλη.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο προπονητής της Ξάνθης:

Για την εμφάνιση και την μεγάλης έκτασης νίκη της Ξάνθης
«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Πιρίν για την αποδοχή της για την διεξαγωγή του φιλικού, για εμάς ήταν ακόμη ένα τεστ για το παιχνίδι που έρχεται για τα πλει-αουτ, θέλουμε ακόμη δύο βδομάδες δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι τότε και νομίζω πως και σήμερα δείξαμε κάποια δείγματα. Στα πρώτα 30 λεπτά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, αλλά από εκεί και πέρα ανεβάσαμε την ταχύτητα μας, παίξαμε πιο γρήγορα και καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε της ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν.»

Για τα θετικά και  αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι ομάδας  και τι είναι αυτό που κρατάει
«Σίγουρα σε ένα παιχνίδι υπάρχουν και  αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι, όπως υπήρχαν και σε αυτό το ματς. Σε δύο περιπτώσεις είδαμε τον αντίπαλο να μας σπάει πολύ εύκολα την άμυνα και να δημιουργεί κινδύνους στην εστία μας, όμως για αυτό τον σκοπό γίνονται αυτά τα ματς  για να βλέπουμε της αδυναμίες μας και να προσπαθούμε αν της βελτιώσουμε. Από εκεί και πέρα κρατάω την πολύ καλή διάθεση που έδειξαν τα παιδιά, την δημιουργικότητα στο επιθετικό κομμάτι μια και πέρα από τα 6 γκολ είχαμε και άλλες ευκαιρίες».

Ερώτηση Βούλγαρου συναδέλφου: Για το αν γνώριζε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για την Πιρίν είναι από την περιοχή του Γκότσε Ντέλτσεφ και αν του άρεσε κάποιος ποδοσφαιριστής...
«Είναι πάρα πολύ ευχάριστο αυτό που ακούω, για να είμαι ειλικρινείς δεν το γνώριζα, είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να έχει παίκτες από τα φυτώρια της. Στο πρώτο μέρος μου άρεσε η ομάδα της Πιρίν έχοντας αρκετά καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ για το ατομικό κομμάτι περισσότερο επικεντρώθηκα στους δικούς μας παίκτες ατομικά όποτε δεν μπορώ να σας πω για κάποιον συγκεκριμένα.»