Ο σκόρερ του Εθνικού στην Πέρνη εξομολογείται: «Στο χέρι μας η άνοδος»

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ο Μιχάλης Φλώρος με τα δύο τέρματα που πέτυχε την περασμένη Πέμπτη στο Δημοτικό Γήπεδο της Χρυσούπολης οδήγησε στην σπουδαία νίκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επί του Κεραυνού Πέρνης με 2-0 στο ντέρμπι κορυφής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

 

Με την επικράτηση αυτή ο Εθνικός πέρασε μπροστά στην βαθμολογία. Αμέσως μετά τη νίκη, ο σκόρερ των πρωταθλητών της ΕΠΣ Έβρου μίλησε στο ThrakiSportSγια την αναμέτρηση αυτή αλλά και την δύσκολη συνέχεια.

Θ.S: Δυο γκολ, μια νίκη, μια… άνοδος;

Μ.Φ: Άνοδος… θα δείξει. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά μέχρι εκεί. Μας φέρνει στην κορυφή , αλλά υπάρχει πολύς δρόμος. Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια. Κατά συνέπεια, έχουμε πολλά ακόμα να δώσουμε…

Θ.S: Τρία παιχνίδια δεν τα λες και πολλά…

Μ.Φ: Σε ένα τουρνουά έξι συνολικά αγώνων, είναι πάρα πολλά και μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω. Είμαστε στου δρόμου τα μισά, έχουμε άλλα τόσα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά, όπως σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα.

Θ.S: Το κλειδί για την επιτυχή έκβαση της όλης πορείας ποιο θα είναι;

Μ.Φ: Πλέον το να εκμεταλλευθούμε την έδρα μας. Έχουμε κάνει δυο νίκες εκτός έδρας, μία στον Ίασμο και μία στην Πέρνη – και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μένει πλέον να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι πιο πριν δεν θα πρέπει να συνεχίσουμε το καλό σερί.

Θ.S: Πλέον όπως είπες, έχετε φτάσει στου δρόμου τα μισά. Έχετε παίξει και με τους τρεις αντιπάλους. Είστε οι καλύτεροι;

Μ.Φ: Αυτό θα το δούμε στο τέλος. Ποτέ δεν κρίνεται ο καλύτερος από του δρόμου τα μισά. Έχουμε παίξει και με τους τρεις, έχουμε εικόνα και από τους τρεις και έχει αποδειχθεί ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μέχρι τώρα είμαστε μπροστά και πρέπει να κρατηθούμε εκεί μέχρι το τέλος.

Θ.S: Για το τέλος, ένα σχόλιο για τον κόσμο που ήρθε στην Χρυσούπολη και πανηγύρισε τη νίκη του Εθνικού

Μ.Φ: Είχε αρκετό κόσμο και από τις δύο ομάδες, που μάλιστα βράχηκε αρκετά λόγω της μπόρας που ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς ευχαριστούμε για το χειροκρότημα στο τέλος. Όμως θέλουμε να έρθει ο κόσμος και στο γήπεδό μας, να το γεμίσει μια φορά, ώστε να χαρούμε κι εμείς οι παίκτες λίγο…