Ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος έφερε συνεργασία του ΠΑΟΚ στο Διδυμότειχο

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Την περασμένη Παρασκευή ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος βρέθηκε στο Διδυμότειχο και επισκέφτηκε την τοπική Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ όπου τιμήθηκε. Παράλληλα έκλεισε συμφωνία με την Ακαδημία ΑΕ Διδυμοτείχου για να ενταχθεί στο πρόγραμμα “football prints” του Δικέφαλου.

Τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο υποδέχθηκαν περίπου 100 άτομα στη Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Διδυμοτείχου (η οποία ιδρύθηκε το 2009) και δεκάδες παιδάκια.Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ κάθισε για σχεδόν δύο ώρες στα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Διδυμοτείχου και διαπίστωσε με χαρά ότι δεκάδες παιδάκια της περιοχής υποστηρίζουν τον Δικέφαλο.

Μοίρασε ΠΑΟΚτσήδικα δώρα στη Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Διδυμοτείχου (φανέλες και ρολόγια) και τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί πήραν δώρα T-shirt από τον σύνδεσμο. Στην εκδήλωση της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Διδυμοτείχου τιμήθηκε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος για την προσφορά του στις Ακαδημίες του Δικέφαλου, καθώς φέτος η Κ20 πήρε και το πρωτάθλημα.

Ο επικεφαλής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ παρακολούθησε έναν φιλικό αγώνα ανάμεσα στις Ακαδημίες ΑΕ Διδυμοτείχου και Ορέστη Ορεστιάδας. Στο περιθώριο του φιλικού που είδε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, συζήτησε για τη συνεργασία του ΠΑΟΚ με την ΑΕ Διδυμοτείχου που έχει 120 παιδιά.

Η Ακαδημία ΑΕ Διδυμοτείχου ιδρύθηκε το 2009, έφορος είναι ο Δημήτρης Προντίδης και τεχνικός διευθυντής ο Χαράλαμπος Παρασχούδης. Προπονητές είναι οι Χάρης Τασιούδης, Δήμος Τσιομπανίδης και Γιάννης Παναγής (τερματοφυλάκων).