Η βράβευση του Πανθρακικού στο «Ντα Λουζ»

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Το «Ντα Λουζ» βρέθηκε στο επίκεντρο της διεθνούς αθλητικής επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες, αφού στο συγκεκριμένο στάδιο της Λισαβόνας φιλοξενήθηκε ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ που βρήκε την Ρεάλ νικήτρια στην παράταση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

Ωστόσο «Ντα Λουζ» ονομάζεται και μια από τις πιο γνωστές καφετέριες των Σαπών, της κωμόπολης που βρίσκεται ανάμεσα σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη. Εκεί πρόσφατα τιμήθηκε στο πρόσωπο του Χάρη Μαυρομάτη η ΠΑΕ Πανθρακικός από την τοπική Ελπίδα Σαπών, για την προσφορά της μεγάλης ομάδας της Κομοτηνής στο τοπικό ποδόσφαιρο και την συνεργασία της με τους τοπικούς συλλόγους (φωτό).

Όλα αυτά είχαν συμβεί στην ετήσια κοπή της πίτας της Ελπίδας Σαπών και τα θυμηθήκαμε με την αφορμή του Νταλουζ. Όπως γράφαμε τότε στο ρεπορτάζ του ThrakiSportS, σε εκείνη την εκδήλωση είχαν δώσει το παρών ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης, ο δήμαρχος Σαπών Ηλίας Ιωαννάκης με τον αντιδήμαρχο Ιωάννου και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μαρώνειας-Σαπών Μοσχίδη.

Μετά τις εκλογές της Κυριακής, σίγουρο είναι ότι οι πολιτικές παρουσίες θα αλλάξουν την επόμενη χρονιά. Αλλά εξαιρετικά πιθανό είναι και πάλι να βραβευθεί ο Πανθρακικός από την Ελπίδα, όπως άλλωστε είχε συμβεί και έναν χρόνο πριν και πλέον τείνει να συμβαίνει κάθε χρόνο…