Ιδρύθηκε νέος σύλλογος βόλεΐ στην Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ένας καινούργιος σύλλογος βόλεϊ ήρθε να ταράξει τα νερά της πετοσφαίρισης στην Κομοτηνή. Ο ΑΣ Ακαδημία Κομοτηνής απαρτίζεται από έμπειρα στο χώρο άτομα και βάση καταστατικού προβλέπεται πρωτίστως η λειτουργία τμημάτων Πετοσφαίρισης σάλας (volleyball) και Πετοσφαίρισης παραλίας (beach volleyball).

Την οργάνωση και την τεχνική διεύθυνση των τμημάτων πετοσφαίρισης του συλλόγου ανέλαβαν οι Τζούλια Κουφού και Κλαίρη Κωνσταντινίδου, δύο έμπειρες προπονήτριες του βόλεϊ της Κομοτηνής, ενώ τα μέλη του ΔΣ απαρτίζουν οι Κουφού Ελένη ως Πρόεδρος, Τριανταφυλλόπουλος Γεώργιος ως Αντιπρόεδρος, Αβραμίδου Πολυξένη ως Γενικός Γραμματέας, Κυρατζόγλου Μάρθα ως Ταμίας, Γεωργιάδου Μαρία ως Έφορος, Αθανασίου Παναγιώτης ως Σύμβουλος, Ασμανίδου Αικατερίνη ως Σύμβουλος.

Οι προπονήσεις σάλας για το διάστημα Μαΐου-Ιουνίου πραγματοποιούνται χωρίς εγγραφή και συνδρομή στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου γυμνασίου Κομοτηνής. Προβλέπεται επίσης η λειτουργία beach volley camp για τον Ιούνιο και Ιούλιο στον αθλητικό πολυχώρο Fair Play. Τα τμήματα βόλεϊ σάλας που λειτουργούν για αγόρια και κορίτσια είναι:

Τμήμα baby κοριτσιών-αγοριών, 5-7 χρονών.

Τμήμα promini κοριτσιών-αγοριών, 8-10 χρονών.

Τμήμα mini κοριτσιών-αγοριών, 11-12 χρονών.

Τμήμα παγκορασίδων (Γυμνασίου), 13-15 χρονών.

Τμήμα κορασίδων (Λυκείου), 15-17 χρονών.

Για εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις υπεύθυνες οργάνωσης Τζούλια Κουφού, τηλ. 6945212680 και Κλαίρη Κωνσταντινίδου, τηλ. 6944293381. Το blog της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ είναι http://akadimiakomotinis.blogspot.gr και η ηλεκτρονική διεύθυνση a.s.akadimia2014@gmail.com.